Antrenorul Spaniei, Gabriel Hernandez, a anuntat astazi lista jucatorilor convocati pentru turneul final al Campionatului European de la Budapesta. Doar sapte dintre jucatorii care au evoluat la mondialul de la Barcelona au mai ramas in echipa. Dani Lopez Pinedo, portarul campioanei Europei, Barceloneta, a fost exclus din lot dupa un conflict pe care acesta l-a avut cu antrenorul nationalei, informeaza portalul spaniol waterpolista.com. Conform sursei citate Pinedo a parasit unul dintre antrenamentele echipei dupa o cearta cu Gabi Hernandez si nu a mai fost inclus in lotul de 13 pentru Budapesta.  Astfel, alaturi de portarul de 31 de ani, Inaki Aguilar, va merge la europene tanarul Eduardo Lorrio, de la Canoe. 

Majoritatea jucatorilor convocati pentru Europene provin de la Barceloneta: Espanol, Minguell, Fernandez, Sziranyi, Munarriz si Marc Roca, alti trei fiind stranierii Mallarach (Olympiakos), Xavi Garcia (Primorje)  si Molina (Brescia). 

Spania va debuta la Campionatul European, pe 14 iulie, intr-un meci contra reprezentativei tarii gazda, Ungaria. 

Nationala Spaniei:

Portari: Iñaki Aguilar (CN Terrassa), Eduardo Lorrio (Real Canoe)

Jucatori: Albert Espanol Lifante (Barceloneta), Marc Minguell (Barceloneta), Fran Fernandez (Barceloneta), Balasz Sziranyi (Barceloneta), Alberto Munarriz (Barceloneta), Marc Roca (Barceloneta), Blai Mallarach (Olympiakos), Guillermo Molina Rios (Brescia). Xavi Garcia (Primorje), Javier Bustos (Real Canoe), Marc Larumbe (Catalunya)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.