La finalul turneului international Cupa Samartzidis, Campagna a redus de la 16 la 14 numarul jucatorilor pe care ii are la dispozitie pentru turneul final al Campionatului European.

Au fost lasati in afara lotului capitanul lui Posillipo, Valentino Gallo si centrul Busillacchi.  Nici Presciutti jr. (AN Brescia) nu a mai fost inclus in lot, in timp ce fratele sau Christian (AN Brescia) si Maurizio Felugo (Pro Recco) au primit un an de pauza din partea selectionerului italian.

Sandro Campagna mai are de facut o singura alegere in vederea participarii la Europenele de la Budapesta.

Lotul Italiei:

 Stefano Tempesti, Pietro Figlioli, Alex Giorgetti, Andrea Fondelli, Massimo Giacoppo, Niccolò Figari si Matteo Aicardi (Pro Recco), Francesco Di Fulvio, Marco Del Lungo si Alessandro Nora (AN Brescia), Alessandro Velotto si Fabio Baraldi (CC Napoli), Stefano Luongo (Carpisa Yamamay Acquachiara), Lorenzo Bruni (RN Bogliasco).

Poloistii italieni vor relua antrenamentele de astazi la  Roma unde vor avea parte de cateva sedinte de pregatire comuna cu Franta, dupa care va fi anuntat lotul de 13 pentru Budapesta.

Italia este una dintre adversarele tricolorilor din grupa de la Europene. Partida dintre cele doua reprezentative este programata marti 15 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.