CSM Oradea a invins, la Oradea, cu 11-8 echipa Corona Sportul Studentesc, in al treilea meci al semifinalei Superligii Nationale. Cu scorul de 3 la 0 la general oradenii au facut pasul in ultimul act al competitiei. Pentru CSM va fi a 7-a finala consecutiva.

Pe sferturi scorul a fost 3-3, 4-1, 1-3, 3-1.

Gazdele au inceput foarte bine partida si au condus cu 3-1 in prima parte dar “studentii” au revenit si au egalat pana la prima pauza. Corona Sportul Studentesc a reusit chiar sa preia conducerea pe tabela de marcaj la inceputul reprizei a doua (3-4). Reprica oradenilor nu a intarziat si au marcat de 4 ori consecutiv intrand la pauza mare cu un avantaj de 3 goluri (7-4). .

La reluarea partidei, oaspetii au restabilit inca o data egalitatea (7-7) dar brazilianul  Gustavo Guimaraes a mai punctat o data pentru bihoreni astfel ca CSM conducea cu un gol inainte de ultima parte.

Tot Guimaraes a marcat primul gol in ultima repriza, Nicolae Oanta a punctat pentru 9-8, insa Alex Popoviciu si acelasi Grummy Guimaraes au desprins decisiv echipa lor de adversari. Scor final 11-8 pentru CSM Oradea.

În finală, vicecampioana va intalni învingătoarea dintre Steaua București și Dinamo București. Ros-alabastrii conduc cu 2 la 0 la general si mai au nevoie de o singura victorie pentru a se califica in finala. Meciul 3 va avea loc in bazinul din Complexul sportiv al clubului din Sos Stefan cel Mare, vineri 3 mai. Daca va fi nevoie, meciul 4 se va juca sambata, 4 mai, tot la Dinamo.

Superliga Nationala 2018-2019

Play-off, semifinale

Meciul 3: 

Corona Sportul Studențesc – CSM Digi Oradea 11-8 ( 3-3, 4-1, 1-3, 3-1)

CSM Oradea: S. Zivozinovic, Vancsik Levente 2, Cristi Dobre, Nichita Ilisie, Yusuke Inaba 1, Roland Szabo, Alex Popoviciu 1, Kovats Viktor, Gergelyfi Robert 1, Ramiro Georgescu, Gustavo Guimaraes 6, Bogdan Remes, Raul Gavris, Cznek Ferenc. Antrenor: Dorin Costras

Corona: Razvan Moraru, Josip Jerkovic 4, Vlad Georgescu 1, Andrei Neamtu, Petru Ianc (suspendat), Adrian Vlasceanu, Matei Lutescu 1, Blagoje Ivovic 1, Adrian Vlasceanu, Andrei Cretu, Nicolae Oanta 1, Catalin Stan, Andrei Balakirev, Alexandru Simion, Vlad Tampa. Antrenor: Aurelian Georgescu

Arbitrii: Adrian Alexandrescu si Mihai Balanescu

Meciul 1: vineri, 19 aprilie 

Corona Sportul Studențesc – CSM Digi Oradea 3-5 (2-0, 0-2, 0-2, 1-1)

Meciul 2: sambata, 20 aprilie

Corona Sportul Studențesc – CSM Digi Oradea 7-8 (2-2, 0-0, 2-2, 3-4)

Scorul general: 3-0 pentru CSM Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here