In ultimul act al turneului final disputat la Rijeka, Primorje a invins in finala pe marea rivala, Jug Dubrovnik, cu 15-9. Capitanul echipei nationale a marcat trei goluri in aceasta partida.

Jug a început mai bine meciul. Au fost mai buni decât noi in prima jumătate de aceea si de altfel si rezultatul de la pauza mare, de 5-3 pentru ei, arata acest lucru. Însă din repriza a treia am reușit sa jucam asa cum ne-am propus, mai ales în apărare. Sunt foarte fericit ca am reușit sa ne impunem intr-o asa maniera la finalul meciului. Cat despre MVP, ma onorează acest premiu, dar poloul este un sport de echipă și nu l-aș fi obținut fără ceilalți coechipieri„- ne-a declarat Cosmin Radu dupa castigarea Ligii Regionale.

Cosmin a adunat pana acum in Croatia: 3 Cupe – una cu Mladost si doua cu Primorje, un trofeu al Ligii Adriatice, un titlul de campion al Croaţiei si acum a castigat Liga Regionala.

In ceea ce priveste premiul pentru cel mai bun jucator, Cosmin este la al doilea trofeu, dupa cel din 2011, cand a fost desemnat MVP al finalei Cupei Croatiei, castigate de Mladost Zagreb.

Radu va participa la sfarsitul lunii mai la turneul final al Ligii Campionilor, unde este calificat cu formaţia croată. Turneul va avea loc la Barcelona.

Cosmin

Liga Regionala
Final Four (Rijeka, Croatia)

Finala

Vineri 3 aprilie:

Primorje EB – Jug Dubrovnik 15-9 (0-2, 3-3, 7-3, 5-1)

Primorje: Cosmin Alex. Radu 3,  Sandro Sukno 3, Javier Garcia  3, Damir Burić 2, Anđelo Šetka 2 Petar Muslim 1, Marko Elez 1.

JUG: Paulo Obradović 4, Nikola Janović 2, Ante Visković 2, Nicolas Constantin Bicari 1

 

 

Foto © Toni Dabinovic
Foto © Toni Dabinovic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.