Kazahstan invins pe Brazilia cu 9 la 5 dupa un start foarte bun in care a marcat de patru ori si a primit un singur gol. Diferenta de trei goluri s-a pastrat si la pauza mare (6-3) kazahii reusind sa mareasca avantajul in a doua jumatate. In repriza a treia s-a marcat un singur gol, in timp ce ultima parte a fost din nou echilibrata, cu cate doua goluri inscrise de fiecare parte.

In al doilea meci de clasament, Spania a trecut destul de greu de Japonia. Niponii au condus dupa primul sfert cu 2 la 1, dar Spania a revenit in joc si a trecut in fata pe tabela de marcaj la pauza mare dupa un sfert al doilea in care s-au marcat 10 goluri de ambele parti (6-7). Spania a reusit sa castige si repriza a treia cu 4 la 3 si a gestionat avantajul de doua goluri pana la finalul partidei.

Campionatul Mondial – Budapesta 2017

Turneul masculin

Joi 27 Iulie

Meciul pentru locul 11

Brazilia – Kazahstan 5-9 (1-4, 2-2, 0-1, 2-2)

Brazilia: Slobodan Soro, Anderson Cruz (1), Guilherme Almeida (1), Gustavo Coutinho (2), Luis Silva, Ricardo Guimaraes, Pedro Stellet, Mateus Stellet, Bernardo Rocha, Hector Carrulo (1), Gustavo Guimaraes, Roberto Freitas, Leonardo Silva. Antrenor: Angelo Coelho.
Kazahstan: Madikhan Makhmetov, Evgeniy Medvedev (1), Stanislav Shvedov, Roman Pilipenko, Altay Altayev (1), Alexey Shmider (1), Murat Shakenov (2), Yulian Verdesh, Rustam Ukumanov (2), Mikhail Ruday (1), Ravil Manafov, Bolat Turlykhanov (1), Valeriy Shlemov. Antrenor: Nemanja Knezevic.

Arbitrii: Andrej Franulovic (CRO), Nader Ghafouri (IRI)

Superioritati numerice: Brazilia 4/9. Kazahstan 3/10.

Japonia – Spania 11-13 ((2-1, 4-6, 3-4, 2-2)

Japonia: Adachi 3, Okawa 3, Shiga 2, Arai 2, Yoshida 1
Spania : Espanol Lifante 5, Gutierrez Santiago 3, Tahull Compte 2, Mallarach Guell 2, Munarrizz Egana 1.

Arbitrii: Stanko Ivanovski (MNE), Viktor Salnichenko (KAZ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.