Atletic Barceloneta a facut pasul in semifinalele turneului Final Six dupa victoria cu 6 la 4 in fata celor de la Brescia. Gazdele turneului final al Ligii Campionilor au avut parte de un meci destul de dificil in compania italienilor. Jucatorii lui Brescia s-au vazut condusi dupa  primul sfert cu 3 la 1. La reluarea jocului Francesco di Fulvio a redus din diferenta si se parea ca Brescia reintra in meci dar Marko Petkovic a refacut diferenta de doua goluri pina la pauza mare. Ba chiar in sfertul al treilea,  Gonzalo Echenique a punctat pentru 5-2 si meciul parea incheiat, insa golurile lui Guillermo Molina si Valerio Rizzo au facut ca scorul pe tabela de marcaj sa fie 5-4 inainte de ultimul sfert. Brescia nu a mai reusit si golul egalizator in timp ce Barceloneta a mai punctat o data prin Francisco Fernandez din om in plus cu doar doua minute inainte de fluierul final. Barceloneta a castigat cu 6-4 si se va intalni vineri in semifinale cu favorita turneului, Primorje Rijeka.

Atletic Barceloneta – AN Brescia 6-4 (3-1, 1-1, 1-2, 1-0)

Atletic Barceloneta: Daniel Pinedo, Balasz Sziranyi, Felipe Perrone, Alberto Munarriz, Albert Espanol 2, Marc Minguell, Marc Roca, Gonzalo Echenique 1, Nemanja Ubovic, Francisco Fernandez 2, Ruben De Lera, Marko Petkovic 1, Mario Lloret. Antrenor: jesus Martin

Brescia:Marco Del Lungo, Giuseppe Valentino, Christian Presciutti, Ugo Crousillat, Guillermo Molina 1, Valerio Rizzo 2, Daniele Giorgi, Alessandro Nora, Nicholas Presciutti, Michale Bodegas, Francesco di Fulvio 1, Christian Napolitano, Brando Dian. Antrenor: Alessandro Bovo.

Arbitrii: Adrian Alexandrescu (Rou) si Boris Margeta (Slo)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.