Nationala Romaniei intra in linie dreapta cu pregatirile pentru Campionatul European de la Belgrad, programat in luna ianuarie anul viitor. După ce s-au antrenat câteva zile la Oradea, poloistii tricolori au ajuns ieri in Slovacia pentru primul test inainte de competitia continentala. Romania participă, la Kosice, la traditionalul turneu international „Cupa Dunarii”, unde va intalni reprezentativa gazdelor, Slovacia, Franta şi Ungaria. Tricolorii vor ramane la Kosice pana la data de 24 decembrie pentru un stagiu comun de pregatire cu slovacii.

Pentru aceasta actiune antrenorul Dejan Stanojevic are la dispozitie urmatorii jucători: Dragos Stoenescu si Marius Tic (portari), Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Mihnea Chioveanu, Andrei Cretu, Alex Popoviciu, Mihnea Gheorghe, Roland Szabo, Daniel Teohari, Andrei Busila, Alexandru Ghiban, Pavel Popescu, Dimitri Goanta  si Nicolae Oanta. Mihai Dragusin este accidentat la mana dreapta si nu poate evolua in acest turneu.

Romania a fost repartizata in grupa C de la Campionatul European de la Belgrad. Poloistii tricolori vor debuta pe 11 ianuarie in compania reprezentativei similare  a Georgiei.

Programul turneului international de la Kosice (18-20 decembrie 2015)

Vineri 18 decembrie

ora 18.00 Ungaria– Franta

ora 19.30 Slovacia – Romania

Sambata 19 decembrie

ora 18.00 Franta – Romania

ora 19.30 Slovacia – Ungaria

Duminica 20 decembrie

ora 10.00 Ungaria – Romania

ora 11.30 Slovacia – Franta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.