Cum altfel s-ar putea numi această reuşită a Romaniei din ultima runda a grupelor de la europene. Succesul in fata Rusiei nu face decat sa puna sare pe rana facuta de esecul de sambata cu Grecia. Tricolorii ar fi putut juca in sferturile de finala, in schimb acum  trebuie sa lupte pentru locurile 7-10. Obiectivul de a se califica la Campionatele Mondiale este inca in picioare.

Un lucru este de remarcat. Faptul ca jucatorii antrenati de Dejan Stanojevic au trecut cu bine peste momentul de sambata si astazi au facut din nou un joc bun. Au dominat Rusia de la un capat la altul, au fost mereu la conducerea jocului obtinind o victorie normala. De fapt o gura de aer pentru ceea ce urmeaza, meciul cu invingatoarea dintre Franta si Georgia, pentru locurile 7-10.

Tiberiu Negrean a fost cel mai bun marcator al meciului cu 5 goluri marcate.

Tiberiu incheiati grupa cu o victorie, 11-8 contra Rusiei. Practic ati castigat cele doua meciuri care erau important de castigat.

Pentru noi este un obiectiv partial indeplinit. Mai avem de disputat un meci de baraj foarte important, obiectivul nostru fiind acum sa jucam pentru locurile 7-8.

Este o  victorie care pune mai mult sare pe rana. Daca invingeati Grecia erati in sferturi si calificati se poate spune deja la Mondiale.

Cred ca daca am fi reusit sa gestionam cele 45 de secunde care au mai ramas din meciul cu Grecia si am fi castigat, coroborat cu victoria de astazi am fi jucat in sferturile de finala. Puteam lupta pentru un loc in semifinale.

A fost greu sa va reveniti si sa jucati astazi contra Rusiei? Cred ca dezamagirea a fost mare pentru toata lumea.

Probabil multa lume nu se astepta sa jucam atat de bine impotriva Greciei insa noi am sperat, de cand am inceput pregatirea, sa jucam bine impotriva lor si sa ne jucam sansa de a accede intre primele 6 echipe ale competitiei. A fost o lovitura foarte grea ceea ce s-a intamplat in ultimul minut si ne-am revenit greu. Este totusi important ca am reusit sa pregatim meciul foarte bine, sa punem caraminda dupa caramida cum se spune in jocul de astazi si sa reusim o victorie muncita la final.

RUSIA-ROMANIA 8-11 (2-3; 1-3; 2-3; 3-2)

Rusia: Kostrov, Suchkov, Odintsov 1, Antipov, Zinnatullin 1, Derevyankin, Timakov 1, Nagaev, Stepanyuk 1, Kholod 3, Yankov, Shepelev 1, Korneev. Antrenor. Shagaev.

Romania: Stoenescu, Radu 2, Negrean 5, Diaconu 1, Cretu, Busila 1, Matei Guiman, Chioveanu 1, Goanta, Gheorghe 1, Ghiban, Popoviciu, Dragusin. Antrenor. Stanojevic

Arbitri: Franulovic (Cro) si Fekete (Hun).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.