SERBIA-UNGARIA 6-8 (0-2; 3-3; 2-2; 1-1)

Serbia: Pijetlovic G., Mandic, Gocic 1, Randjelovic, Cuk 1, Pijetlovic D., Nikic, Aleksic, Radjen, Filipovic 2, Prlainovic, Mitrovic S. 2, Mitrovic B. Antrenor Savic.

Ungaria: Nagy, Gor-Nagy 1, Madaras 2, Erdelyi, Vamos 2, Hosnyanszky, Decker Ad. 1, Szivos, Varga Dan., Varga Den. 2, Toth, Harai, Decker At.. Antrenor Benedek.

Arbitrii: Alexandrescu (Rou) si Bianchi (Ita)

Meciul a inceput cu 7 minute fara gol marcat, dar cu multe ocazii de ambele parti portarii celor doua echipe iesind la rampa. Ultimul minut este insa al Ungariei care reuseste sa depaseasca de doua ori apararea Serbiei. Mai intii Denes Varga ridica in picioare audienta cu golul de 1 la 0, apoi Attila Decker inscrie din om in plus cu trei secunde inainte de finalul reprizei. In apa jocul incepe sa fie dur  si Bianchi acorda cate un cartonas rosu lui Hirai si Prlainovic. Primul gol al Serbiei l-a inscris Filipovic din penalty, dar Gor – Nagy a refacut diferenta de doua goluri. Mitrovic si-a readus echipa la un gol io urma adversarilor si dupa ce Denes Varga inscrie al doilea sau gol in poarta aparate de Gojko Pijetlovic, tot el inscrie pentru 3-4.

In repriza a treia jucatorii lui Dejan Savic se precipita si gresesc multe din situatiile de om in plus, de partea cealalta, in schimb, se remarca stangacii Madaras si Vamos cu trei reusite care fac ca scorul pe tabela de marcaj sa arate 4-7. Repriza se incheie insa cu reusita lui Filipovic, care da sperante in continuare coechipierilor sai. In ultima parte a meciului iese in evidenta portarul gazdelor, Attila Decker, care ii blocheaza pe rind pe Dusko Pijetlovic, Gocic si Cuk, si in loc de -1, Vamos reface diferenta de trei goluri. Apararea ungurilor rezista pina la final si primeste un singur gol din partea lui Milos Cuk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.