Astăzi este despre voi, băieţi. Pentru că, o dată cu victoria în faţa Germaniei, aţi făcut un prim pas spre ceea ce v-aţi propus. Mai este cale lungă până la îndeplinirea obiectivului dar asta nu înseamnă că nu este la îndemâna voastră. Aţi muncit şi rezistat în cele aproape 10 săptămani de antrenamente, plimbaţi ca „Cireşarii” prin ţară, şi fără un program normal de pregătire. Aţi fost ameninţaţi că, dacă mai aveţi „pretenţii”, veţi fi înlocuiţi la European cu jucătorii de la U19. Nu aţi primit nici până acum prima de calificare la turneul final şi totuşi vă vedeţi de treabă şi jucaţi. Şi nu aţi făcut-o deloc rău. Şi de ce nu, cred ca puteţi juca şi mai bine. Cum ar fi dacă aţi învinge şi Olanda şi după aceea ati castiga si urmatorul meci? Calificaţi-vă la Mondiale şi puneţi Federaţia la treabă. Poate se trezeşte şi isi aduce aminte ca nationala de seniori este o prioritate.

1 COMENTARIU

  1. In afara de cosmin radu, doar golani in federatie. Ce sa faca bun pentru tricolori sunt pe moșia părinților, asa se intampla cand stam cu capul la Cutie. Unii dintre noi observam ilegalitati, abuzuri si nu acționăm. Ne meritam soarta
    Pacat ca aproape toti au fost sportivi dar lipsa creierului si infumurarea lor cu nepasarea celor din jur, le-a dat aripi si au ajuns mari conducatori de club si federație si cand il cauta sportivi are treaba. Iar sportul este in cadere libera. Iti angajezi copilul dar bani pentru popovici nu gasesti, de a ajuns la Dinamo. Rusine vouă si noua pentru ca v-am permis sa urcati in functii la care nu trebuia nici macar sa visati intr-o tara normala. Dar in Romanica merge, toti șmecheri ajung conducători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.