unnamed (7)Ciaran James a fost cel mai tanar component al echipei Marii Britanii care a participat la Jocurile Olimpice de la Londra. El a debutat in nationala in 2009 in Slovenia. Dupa ce in sezonul 2012-2013 a evolua in Spania, la Catalunya. anul trecut s-a transferat in Franta, la Sete, echipa cu care a terminat pe locul 3 in Pro A. In acest sezon el va fi singurul „stranier” al formatiei din Sos Stefan cel Mare.

„Am ales sa vin aici pentru Andrei Iosep. Cel mai bine am jucat sub conducerea lui la nationala Marii Britanii.  Am castigat Jocurile Commonwealth-ului si am fost desemnat MVP-ul turneului. Ma bucur foarte mult  ca el este antrenorul lui Dinamo. Stiam despre campionatul Romaniei ca este un campionat bun. Au maievoluat aici si alti jucatori englezi si mi-au povestit despre competitie. Imi doresc sa ajut echipa cat de mult pot si am si eu o evolutie cat mai buna”- a declarat Ciaran James.

Andrei Iosep, antrenorul alb-rosilor, este multumit ca a reusit sa il aduca la echipa pe Ciaran James si  i-a facut si o descriere: „Prin transferul lui am reusit un lucru important. A jucat anul trecut in Franta si am reusit sa il aducem noi la Bucuresti. Este cel mai talentat jucator al Marii Britanii. El a avut unele probleme in joc, in sensul ca a fost indisciplinat tactic dar anul trecut, cat am stat mai mult cu el, am reusit sa scot maxim din el si a devenit un jucator mult mai atent si disciplinat. Este un jucator valoros, un jucator low cost ca sa spun asa, pentru ca nu a costat foarte mult. Cu siguranta s-a platit sub ce au dat Sportul, Steaua sau Oradea pe strainii lor”.

 

unnamed (8)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.