Nationala de juniori sub 19 ani a Romaniei se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru turneul din Malta. Echipa antrenata de Viorel Rus si Ionut Cismaru va disputa de altfel maine un ultim meci de verificare in compania reprezentativei similare a Turciei, care se afla la Bucuresti. Partida este programata de la ora 11.oo in bazinul Floreasca. 

Lotul nationalei de juniori sub 19 ani a Romaniei:

Marius Tic (Dinamo) si Catalin Vochin (Sportul) – portari , Tudor Neagu (Dinamo), Mircea Mihai (Rapid),Robert Gergelyfi (Amefa), Istvan Szabo (Crisul), Buica (Rapid), Vlad Dragomirescu (Sportul), Calin (Steaua0, Bogdan Paleacu (Crisul), Marian Constantin (Rapid), Sfarle (Crisul), Nichita (Rapid).

Antrenori: Viorel Rus si Ionut Cismaru

Echipa României va pleca luni dimineata spre Malta si va evolua în subgrupa A2 a turneului de calificare, alături de Ucraina, Slovacia si Israel. Primele 4 echipe din fiecare grupã principala obtin biletele pentru turneul final al Campionatului European, care se va desfasura în perioada 24-31 august la Tbilisi (Georgia). La europene sunt calificate direct primele 7 clasate de la Europenele disputate in 2013, in Malta: Muntenegru, Serbia, Italia, Ungaria, Croatia, Rusia, Spania si Georgia, in calitate de organizatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.