Nationala României joaca astazi al treilea meci de la Europene in compania Muntenegrului. Pina acum, in grupa A,  jucatorii antrenati de Dejan Stanojevic au o victorie in fata Georgiei (11-6) si o infrangere (4-9) cu Italia.

Meciul contra vicecampioanei olimpice a aratat un joc bun al poloistilor tricolori in faza de aparare dar a scos in evidenta si problemele din atac, unde au irosit multe ocazii de gol, inscriind doar de 4 ori. „Nu am inscris nici din penalty, nici superioritatile numerice, si ne-am facut viata mai grea pot spune iar ei meciul mai usor. Din moment ce  se duc la patru goluri diferenta este greu sa ii mai ajungi pe italieni. S-au detasat in repriza a treia. Am reusit doua reprise sa fim cat de cat aprooape de ei, dar daca nu ar fi fost ratarile din superioritatile numerice eram mai aproape. Oricum se vede o imbunatatire in jocul nostru.  Sper sa rezistam si sa jucam bine si cu Muntenegru, pentru ca noi incercam sa revenim acolo unde am fost in urma cu doi ani„, a spus dupa meciul de marti portarul Dragos Stoenescu

Adversara de astazi a tricolorilor este favorita grupei si una dintre candidatele la podiumul european. Castigatoare a medaliei de aur in 2008 la Malaga, Muntenegru este vicecampioana europeana, in 2012, la Eindhoven unde a pierdut ultimul act in fata Serbiei cu 9 la 8, iar anul trecut, a disputat finala Campionatului Mondial in compania Ungariei.
Pina acum, in grupa A de la Europene, Muntenegru a castigat clar primele doua meciuri: 11- 6 cu Grecia si 15-7 cu Rusia.

Meciul Romania – Muntenegru este programat in sesiunea de seara, de la ora 20.00 (ora Romaniei)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.