Cel mai interesant meci din etapa a 7-a se joaca in Ungaria, Szolnok primind vizita celor de la Jug. Ambele echipe au cate 15 puncte, dar formatia gazda porneste favorita in conditiile in care din lotul adversarei lipsesc  Buslje si Obradovic, dambii cu probleme de sanatate. In aceste conditii pentru formatia croata va fi greu sa repete rezultatul din tur cand a castigat la doua goluri diferenta, scor 11-9.

In grupa A, lupta pentru ultimul loc care ofera biletele la Final Six este deschisa. Liderul, Pro Recco joaca pe teren propriu contra campioanei europene, Barceloneta. Spaniolii ocupa locul trei in clasament, cu 8 puncte, fiind la doua puncte in urma celor de la Eger, clasata pe locul doi.  Daca italienii nu pierd iar campioana Ungariei trece cu bine de meciul de la Olympiacos, atunci podiumul  grupei este aproape decis, cu Recco, Eger si  Barceloneta-in calitate de organizatoare – calificate la turneul final.  Intr-un alt meci din grupa A, Radnicki si Brescia se lupta pentru ultima lor sansa de a prinde turneul final.

In grupa B, echipa lui Cosmin Radu, Primorje primeste vizita sarbilor de la Partizan. Cu o victorie in meciul de miercuri, formatia din Rijeka inca mai poate spera la al doilea loc in grupa, in cazul in care partida dintre Szolnok si Jug nu se termina la egalitate. Tot in grupa B, reprezentanta Germaniei,  Spandau primeste vizita campioanei Turciei, Galatasaray.

Champions League 2014-2015
Runda preliminara

Ziua a 7-a

Miercuri, 25 Martie:

18.00: VK Radnicki Kragujevac (SRB) – AN Brescia (ITA)
18.50: Primorje EB Rijeka (CRO) – Partizan Raiffeisen Belgrad (SRB)
19.00: Olympiacos Pireu (GRE) – ZF-Eger  (HUN)
19.00: Wasserfreunde Spandau Berlin (GER) – Galatasaray Istanbul (TUR)
19.00: Szolnoki VSK (HUN) – Jug CO Dubrovnik (CRO)
20.30: Pro Recco (ITA) – CN Atletic-Barceloneta (ESP)

Clasament:

Grupa A
1. Pro Recco 6 – 18 puncte
2. ZF-Eger 6 – 10
3. C.N. Atletic-Barceloneta 6 – 8
4. VK Radnicki Kragujevac 6 – 6
5. AN Brescia 6 – 5
6. Olympiacos Piraeus 6 – 4

Grupa B

1. Jug CO Dubrovnik 6 – 15 puncte
2. Szolnoki VSK 6 – 15
3. Primorje EB Rijeka 6 – 12
4. Partizan Raiffeisen Belgrade 6 – 6
5. Galatasaray Istanbul 6 – 3
6. Wasserfreunde Spandau Berlin 6 – 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.