Lumea poloului international a reactionat imediat la aflarea vestii ca Szivos Marton a suferit o operatie pe cord, in urma unui infarct suferit in timpul meciului de campionat dintre Szeged si Vasas. Coechipierii, prietenii si site-urile de specialitate au scris mesaje de incurajare pentru internationalul ungur. Starea jucatorului este stabila, ba chiar in aceasta dupa-amiaza, Szivos Marton a oferit un scurt interviu site-ului oficial al federatiei de la Budapesta. Poloistul de 32 de ani a tinut sa linisteasca pe toata lumea si a afirmat ca va fi in apa, la turneul final al Campionatelor Europene din aceasta vara.
Ce este nou?
Multumesc, totul este bine.
A fost totusi o noapte dificila!
Dar eu chiar simt ca sunt bine. Nu ma doare nimic
Atunci vei juca in semifinale?
Acolo, din pacate nu pot sa joc… Trebuie sa mai fac niste analize. Mai stau in spital, doua sau trei zile, apoi plec acasa. Dar o saptamana – douanu pot sa ma gandesc nici la antrenament
Dar dupa aceea?
O sa fiu pregatit pentru Campionatele Europene! Acesta este obiectivul meu! Un mic cheag nu sta in calea mea, mai ales ca a fost indepartat.
Dar ai avut in vreun moment vreo premonitie, ai mai simtit dureri? 
Nu, chiar deloc. Si ma bucur ca s-a intamplat totul asa. De aceea, le multumesc in special colegilor mei de echipa.
De ce?
Pentru ca nu vroiam sa merg la spital. Am zis ca au fost mici crampe, o durere trecatoare, nimic grav. Dar ei au insistat sa merg si m-au batut la cap pina am acceptat, nu sunt atat de usor de convins. Bineinteles trebuie sa multumesc si doctorilor de la spitalul Uzsoki. Si tuturor celor care si-au facut griji pentru mine -as vrea sa le multumesc pentru ca s-au gandit la mine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.