Cele doua reprezentante ale României in Liga Campionilor, CSA Steaua București și CSM Oradea și-au aflat adversarele din turul al doilea preliminar, in urma tragerii la sorti care a avut loc luni, 3 octombrie, la Split.

In aceasta faza a competitiei participă 11 echipe calificate din primul tur preliminar plus 8 reprezentante ale țărilor care au formații deținătoare de wild-card. Acestea au fost împărțite in 4 grupe, trei de câte 5 echipe și una de patru. Mai departe, în turul al treilea preliminar, merg primele doua clasate din fiecare grupă.

Campioana României, Steaua, a fost repartizată in grupa A, alături de Jadran Split (Croația) – gazda turneului, VK Sabac (Serbia), Vasas Budapesta (Ungaria) și RN Savona (Italia).

Vicecampioana, CSM Oradea, va evolua la Barcelona, în grupa B, și va întâlni organizatoarea turneului CN Barcelona, pe Noisy (Franța), Jadran Herceg Novi (Muntenegru) și Vitoria Guimaraes (Portugalia).

Conform noilor reguli, ocupantele locurilor trei și patru din fiecare grupă vor continua să joace în turul al doilea preliminar din Euro Cup. Echipele de pe locul 5 își vor încheia parcursul european din acest sezon.

Tragerea la sorți Champions League, Turul doi preliminar (13-16 octombrie)

Grupa A (Split, CRO)
VK Sabac (SRB), Jadran Split (CRO), Vasas Budapesta (HUN), RN Savona (ITA), Steaua Bucuresti(ROU)

Grupa B (Barcelona, ESP)
CN Barcelona (ESP), CN Noisy Le Sec (FRA), CSM Oradea (ROU), Jadran Herceg Novi (MNE), Vitoria Guimaraes (POR)

Grupa C (Kotor, MNE), 14-16 octombrie
OSC Budapesta (HUN), Vouliagmeni NC (GRE), EN Tourcoing (FRA), Primorac Kotor (MNE)

Grupa D (Atena, GRE)
AN Brescia (ITA), Duisburg (GER), HAVK Mladost Zagreb (CRO), Panionios GSS Athens (GRE), EVK Zaibas (LTU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.