Steaua Bucuresti a fost invinsa, in deplasare, de Eger cu 13-9, in cel de-al treilea meci din grupa A preliminara a Ligii Campionilor.

Ros-albastrii au facut un meci bun in aparare mai ales in prima jumatate cand au ramas la o lungime de adversari. A fost 2-1 dupa primul sfert si 5-4 la pauza mare. In repriza a treia gruparea antrenata de Andrei Iosep a primit 4 goluri consecutive in trei minute si jumatate si a pierdut contactul cu echipa gazda care intrat cu un avantaj de 5 goluri la ultima pauza (10-5). Pana la final Steaua a recuperat un singur gol din diferenta de pe tabela de marcaj dupa ce si-a adjudecat ultimul sfert cu 4 la 3. Cel mai bun marcator de la campioana Romaniei a fost Tudor Fulea, cu 4 goluri, in timp ce de la gazde Sttrahinja Rasovic si fostul stelist Nikola Murisic au punctat de trei ori fiecare.

In primele doua partide din grupa, campioana Romaniei a suferit doua infrangeri, ambele in bazinul propriu: 5-8 cu Brescia si 6-9 cu Ferencvaros.

In clasamentul seriei, Eger a urcat pe 4 cu 3 puncte iar Steaua se afla pe pozitia a 6-a fara niciun punct.

Maine se joaca celelalte trei meciuri din grupa: Pro Recco (ITA) –  FTC-Telekom Budapesta (HUN), AN Brescia (ITA) – Steaua Rosie Belgrad (SRB), Dinamo Moscova (RUS) – Atletic Barceloneta (ESP).

Liga Campionilor

Etapa a 3-a

Marti 20 noiembrie

Eger – Steaua  13-9 (2-1, 3-3, 5-1, 3-4)

Eger: Bence Valics, Denes Lukacs, Strahinja Rasovic 3, Marko Avramovic 1, Norbert Hosnyanszky 1, Daniel Santa, Adam Decker 2, Nikola Murisic 3, Tamas Gyarfas 1, Angelor Vlachopouls 2, Dominik Kurti, Barnabas Biros, Boldizsar Csiszar.

Steaua: Marius Tic, Mihnea Gheorghe 1, Jerko Marinic Kragic 1, Tudor Fulea 4, Mihnea Chioveanu, Andrei Prioteasa 1, Marios Kapotsis 2, Istvan Szabo, Uros Cuckovic, Nikita Dereviankin, Alexandru Ghiban, Dimitri Goanta, Tudor Popescu.

Arbitrii: PETRONILLI Arnaldo (ITA) | MISKOVIC Veselin (MNE)

Superioritati numerice: Eger  8/4 si Steaua 8/5

Nota: In min 6’46” din repriza a 4-a, GYARFAS Tamas Balazs (Eger) a fost eliminat cu drept de inlocuire. In min 6’00” din repriza a 4-a, LUKACS Denes Dorian (Eger) a fost eliminat cu drept de inlocuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here