Steaua Bucuresti va disputa maine  al treilea meci din grupa A preliminara a Ligii Campionilor. Echipa antrenata de Andrei Iosep va intalni in deplasare, de la ora 19.30 (ora Romaniei) pe Eger.

In primele doua partide din grupa, campioana Romaniei a suferit doua infrangeri, ambele in bazinul propriu: 5-8 cu Brescia si 6-9 cu Ferencvaros.

De partea ei, Eger a fost invinsa in prima etapa de Barceloneta, in deplasare, cu 12-7 si a invins pe teren propriu pe Dinamo Moscova cu 12-10.

In clasamentul seriei, Eger ocupa locul 5 cu 3 puncte iar Steaua se afla pe pozitia a 6-a fara niciun punct.

Steaua si Eger s-au intalnit si in sezonul trecut din Liga Campionilor. Formatia maghiara a castigat ambele partide, 8-3 la Bucuresti si 12-9 la Eger.

Fata de anul trecut, ambele echipe au suferit modificari in componenta loturilor. Steaua nu ii mai are pe Michał Diakonów, Filipovic, Delgado şi Murisic, centrul muntenegrean transferandu-se chiar la adversara de maine a ros-albastrilor. De la Eger a venit la campioana Romaniei un alt muntenegrean, Uros Cuckovic. Formatia maghiara a ramas si fara portarul sârb Branislav Mitrovici, dar si fara jucatorii unguri Kristian Bedő si Hárai Balasz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here