Steaua sustine miercuri, in deplasare, incepind cu ora 21.30, o noua partida in grupa A a Ligii Campionilor.

Adversara jucatorilor pregatiti de Andrei Iosep este una dintre pretendentele la castigarea trofeului, Pro Recco. Campioana Italiei a castigat de 8 ori cea mai importanta competitie continentala intercluburi, ultima oara in 2015.

In aceasta editie, Pro Recco ocupa locul secund in grupa, avand maximum de puncte, 9, dupa primele jocuri, dar cu un golaveraj mai slab decit al liderului, Barceloneta din Spania.

Steaua, in schimb, nu a obtinut pina acum, nici o victorie in cele 3 meciuri disputate pana acum in Liga Campionilor.

Cele doua echipe s-au intalnit si in sezonul trecut, Pro Recoo impunandu-se in ambele confruntari. A fost 15-6 in tur si 6-13, in retur, la Bucuresti.

Meciul Pro Recco – Steaua se va juca la Bologna, cu casa inchisa.

Francesco Di Fulvio (Pro Recco)
Steaua nu este la fel de buna ca noi dar a aratat in meciurile precedente ca lupta pana la capat chiar si impotriva celor mai puternice adversare.  Trebuie sa fim atenti de la inceput: va fi frumos sa jucam la Bologna, biletele s-au vandut de cateva zile, se joaca cu casa inchisa. Vrem sa rasplatim aceasta afectiune cu o evolutie pe masura.”

Andrei Prioteasa (Steaua):
“Ne asteptam la un meci greu, tinand cont de faptul ca jucam importiva uneia dintre cele mai puternice echipe din Europa, care are in componenta jucatori buni si experimentati. Ne dorim sa jucam de la egal la egal si sa dam tot ce avem mai bun pentru a lasa o impresie buna!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here