Steaua a fost invinsa categoric, la Bologna, de Pro Recco, scor 19-7, intr-un meci din etapa a 4-a din grupa A a Ligii Campionilor.

Partida s-a jucat cu casa inchisa, iar jucatorii lui Ratko Rudic nu au ratat ocazia de a oferi publicului un adevarat spectacol.

Inceputul de meci a fost echilibrat. Gazdele au jucat mai lejer iar Steaua a profitat. Condusa cu 3 la 1 ros-albastrii au reusit sa egaleze in mai putin de un minut prin Mihnea Gheorghe si Dereviankin, scorul la finalul primei reprize fiind egal 3-3. Campioana Romaniei a tinut pasul cu adversarii inca o jumatate de repriza. Tudor Fulea inscrie pentru 5-4 cand mai erau 3’32 de joc pana la pauza mare. Pro Recco insa creste ritmul de joc si se desprinde cu o tripla a lui Francesco Di Fulvio ( o data din om in plus si de 2 ori pe contraatac) pentru ca Bukic sa stabileasca scorul la jumatatea intalnirii (9-6).

Pro Recco a pastrat ritmul de joc si in sfertul al treilea pe care l-a dominat categoric: a punctat de cinci ori fara sa primeasca vreun gol. Tot atatea goluri au inscris gazdele si in ultima parte, de la Steaua singurul jucator care a reusit sa depaseasca apararea lor fiind Mihnea Gheorghe, care a punctat de trei ori. Pro Recco se impune la o diferenta de 12 goluri si conduce in clasament cu maximum de puncte la egalitate cu Barceloneta, echipa pe care o va intalni in urmatoarea runda, pe 19 decembrie. Steaua, in schimb, va juca acasa cu Steaua Rosie Belgrad in incercarea de a obtine primele puncte in acest sezon de Champions League.

Champions League

Runda a 4-a, 5 decembrie 2018

Grupa A

Pro Recco – Steaua Bucuresti 19-7 (3-3, 6-1, 5-0, 5-3)

Pro Recco: Tempesti, F. Di Fulvio 4, Mandic 1, Bukic 3, Molina 2, Velotto, Aicardi 2, Echenique 1, Figari 1, F. Filipovic 2 (1 pen), A. Ivovic 1, Kayes 2, Massaro. Antrenor: Ratko Rudic

Steaua: Marius Tic, Mihnea Gheorghe 4, Jere Marinic-Kragic, Tudor Fulea 1, Mihnea Chioveanu, Andrei Prioteasa, Marios Kapotsis, Mirel Radoi, Cristian Calin, Dereviankin 1, Alexandru Ghiban 1, Dimitri Goanta, Mihai Dragusin. Antrenor: Andrei Iosep

Arbitri: Seidel (Ger) si Berishvili (Geo)

Superioritati  numerice: Pro Recco 8/10, Steaua 4/10.

Penalty-uri: Pro Recco 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here