Campioana s-a impus prin golul marcat de Nebojsa Vuskovic, cu şapte secunde înainte de fluierul final, după ce orădenii au condus jocul în cea mai mare parte a timpului.

Pe reprize scorul a fost 3-3, 1-1, 3-2 si 1-1.

CSM Oradea a inceput mai bine meciul si a condus cu 2 la 0 si 3 la 2, însă jucatorii lui Bogdan Rath au reacționat de fiecare dată astfel ca dupa prima repriza scorula fost egal 3-3. Echilibrul s-a mentinut si in primele 4 minute din al doilea sfert, ambele formatii inscriind cate un gol, scorul la jumătatea întâlnirii fiind 4-4.

La reluarea meciului, echipa pregatita de Ciprian Cîmpianu a preluat intitiativa si a condus de doua ori (4-5, 5-6). Gazdele insa au reacționat de fiecare data si chiar au trecut la conducere pe tabela de marcaj, Nebojsa Vuskovic inscriind pentru 7-6 cand mai erau doar 2 secunde de joc din repriza.

Scorul a rămas neschimbat în primele patru minute din repriza a 4-a pana la golul lui Vlad Dragomirescu, care a fructificat o superioritate numerică. Rezultatul final a fost stabilit insa de acelasi Nebojsa Vujkovic, care a marcat cu șapte secunde înainte de fluierul final si a adus victoria Stelei.

Dupa acest succes, Steaua este lider în Superligă, cu 6 victorii din tot atâtea meciuri disputate (18 puncte).

Steaua Bucuresti si CSM Oradea se vor mai întâlni de două ori în acest an, în optimile de finală ale LEN Euro Cup, pe 30 noiembrie la Bucureşti şi două săptâmâni mai târziu la Oradea.

Superliga Nationala 2022-2023

Vineri 25 Noiembrie

Steaua Bucuresti – CSM Oradea 8-7 (3-3, 1-1, 3-2, 1-1)

Steaua: Nikola Moskov 4 goluri, Nebojsa Vuskovic 2, Vlad Georgescu 2.

CSM: Mihnea Gheorghe 2 goluri, Mateja Asanovic, Tiberiu Negrean, Istvan Szabo, Vlad Dragomirescu, Levente Vancsik.

Arbitri: Attila Brosovszki si Manuel Manea

Superioritati numerice: Steaua  13/4  si CSM Oradea 9/4

Penalty-uri: Steaua 2/1  si CSM Oradea 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.