Braşovenii vor putea urmari la acest sfarsit de saptamana primele meciuri disputate la Bazinul Olimpic Braşov. in Superliga Nationala. Acest lucru este posibil dupa ce clubul Corona a semnat un protocol cu echipa clubului Sportul Studenţesc, care îşi va disputa astfel meciurile de pe teren propriu in orasul de sub Tampa.

„Ne bucurăm foarte tare că am reuşim să punem la punct o astfel de colaborare. Ne-am dorit foarte tare să promovăm acest sport şi la Braşov, unde avem un bazin care oferă condiţii excelente pentru polo. sperăm din tot sufletul ca braşovenii să vină la bazin să se bucure de spectacolul sportiv oferit de cei de la Sportul Studenţesc Corona Braşov“, a declarat într-o conferinţă de presă, Roxana Cojocea, consilier local şi membru în CA al clubului Corona.

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc Corona Braşov, Aurelian Georgescu a afirmat ca echipa sa va avea parte de conditi foarte bune pentru a-si disputa meciurile din campionat. „Vreau să le mulţumesc celor de la Braşov pentru această colaborare. Cu siguranţă, vom avea parte aici de condiţii excelente, pentru că bazinul acesta se poate compara cu altele de nivel european. Este o idee foarte bună de a promova acest sport în Braşov, un oraş care nu a mai avut polo la un asemenea nivel. Vom juca în acest week-end primele meciuri, contra unor echipe care sînt sub nivelul nostru valoric, dar este bine că se întîmplă asta ca să avem timp să ne acomodăm cu bazinul. Sperăm ca în acest sezon să ne batem pentru podium, acolo unde avem concurenţă serioasă în Steaua, Dinamo şi CSM Digi Oradea. Ne dorim foarte tare să reprezentăm cu succes acest oraş”.
Si căpitanul echipei, Edi Andrei a afirmat că ii asteapta pe braşoveni să vină la meciuri să încurajeze echipa. „Sîntem bucuroşi că vom juca la Braşov, unde avem nişte condiţii excelente. Meciurile din acest week-end sînt antrenamente utile pentru noi. Am găsit un bazin extraordinar aşa cum am văzut doar în străinătate. Cred că această colaborare este de bun augur iar braşovenii să vină în număr mare să ne susţină, pentru că polo este cu adevărat un sport spectaculos“.

Primul meci gazduit de bazinul olimpic din Brasov va avea loc sambata, de la ora 17.00, cand Sportul Corona va juca impotriva echipei Politehnica Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.