Fara trei jucatori, suspendati,ros-albastrii au fost la conducerea jocului in prima jumatate. Au deschis primii scorul prin sarbul Randjic, dar după doar 30 de secunde Radu Gospodinov a adus egalarea. Echilibrul s-a mentinut in urmatoarele minute. Ambele echipe au mai punctat de doua ori pentru ca Andrei Busila sa isi aduca echipa in avantaj inainte de pauza cu un gol inscris din superioritate numerica, cand mai erau 9 secunde de jucat. În al doilea sfert, stelistii s-au distanțat la 3 goluri avantaj cu care au intrat la pauza mare (7-4). In sfertul trei  studenții au revenit spectaculos profitand de mementele de oboseala aratate de adversari.  Au reusit sa reduca din  diferență și chiar au egalat la 8. Steaua a mai punctat insa o data inainte de ultima pauza prin Randjic. Ultima parte a fost foarte disputată. Jucatorii lui Aurel Georgescu au trecut din nou pe langa egalare insa gazdele au reusit sa se desprinda la doua goluri dupa reusita lui Randjic (a 5-a din acest meci). Cu 9 secunde inainte de fluierul final, Benic a mai punctat o data pentru Sportul stabilind scorul final al intalnirii. Mâine, de la ora 12.00, cele două echipe se întâlnesc din nou, tot la piscina din Complexul Ghencea.

Steaua – Sportul  10-9 (4-3, 3-1, 2-4, 1-1)

Steaua: Dragusin, Giuclea, Mihnea Gheorghe 1, Nicolae Diaconu, Mihnea Chioveanu (suspendat), Andrei Busila 2 Petar Filipovic 1, Matej Nastran 1 , Miroslav Randjic 5 (1 pen), Daniel Robu (suspendat), Alexandru Ghiban (suspendat), Dimitri Goanta, tudor Popescu, Pavel Popescu. Antrenor. Ion Angelescu.

Sportul: Marius Tic, Hrvoje Benic 1, Zdravko Delas 1, Dorin Cotrau, Iulian Radoi 1, Vlad Dragomirescu, Dragos Pandelea , Catalin Stan 1, Nicolae Oanta 1, Adrian Stan , Radu Gospodinov 2, Catalin Vochin, Josip Jerkovic 1 (pen), Andrei Edwuard 1. Antrenor Aurelian Georgescu.

Arbitrii: Radu Matache si Dragos Oprea

Superioritati numerice:   Steaua 11/4  Sportul 8/4

Penalty-uri: Steaua 1/1 si Sportul 1/1

Aurel Georgescu (antrenor Sportul): „Diferența s-a făcut în mai multe faze ale jocului, am luat niște goluri pe contraatac pe care nu trebuia să le luăm și cred că acolo a fost totul”

Miroslav Randjic (Steaua): „A fost puţin mai greu decât ne aşteptam să fie. Nu este foarte important ca am marcat cinci goluri. Pentru mine este mai important că am câștigat acest meci. Mâine poate va înscrie altcineva de cinci ori, important e sa jucăm ca o echipă”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.