Romania a obtinut o victorie normala in fata Maltei insa jocul tricolorilor nu a stralucit deloc. Jucatorii lui Dejan Stanojevic si-au revenit greu dupa meciul pierdut, in urma cu 14 ore, in fata Greciei, care i-a scos din primele 8 echipe ale continentului.

Tiberiu Negrean a marcat primele două goluri ale partidei, diferenţa care s-a pastrat si la finalul primului sfert (4-2). Incet dar sigur Romania a marit diferenta la pauza mare (9-4) iar in a doua parte a meciului, nu a mai forţat, impunanu-se cu 12 la 7. Malta a fost adversarul perfect pentru echipa noastra in acest moment. Daca ar fi jucat cu oricare alta echipa prezenta la Belgrad, astazi Romania avea de suferit. Asa sa speram ca  tricolorii au depasit momentul si isi vor reveni pana la meciul urmator programat peste doua zile. Adversar va fi Germania, dupa ce a invins astazi la penaltyuri pe Slovacia cu 16 la 15. Romania a intalnit Germania in ultimul meci din grupa C, impunandu-se cu 14 la 13. Meciul cu Germania va avea loc pe 20 ianuarie, de la ora 11:30 (ora României).

Tiberiu Negrean: „Am fost foarte suparati dupa jocul de ieri si am inceput meciul putin nemotivati astazi important este ca am castigat Acum vom intalni Germania din nou pentru locurile 9-12. Avem doua zile sa ne revenim pentru jocul cu ei si sa abordam cu incredere partida. Sper sa reusim in final  sa ne clasam pe locul 9 pentru a merge la preolimpic si poate cu mici sanse sa ajungem si la mondiale.”

MALTA-ROMANIA 7-12 (2-4, 2-5, 1-1, 2-2)

Malta: Grixti, Lanzon 1, Gabarretta, Bugelli, Meli, M. Zammit, S. Camilleri 4 (1 pen.), J. Camilleri 1, Brownrigg, Cousin 1, Plumpton, D. Zammit, Borg Cole. Antrenor: Izzo

Romania: Stoenescu, Radu 1, Negrean 5, Gheorghe 1, Oanta, Busila 1, Teohari, Chioveanu, Goanta, Szabo, Ghiban 3, Popoviciu 1, Tic. Antrenor: Stanojevic

Arbitrii: Mercier (Fra) si Buch (Esp)

Superioritati numerice: Malta /11, Romania /6.

Penalty-uri: Malta 1/1.

Eliminat pentru trei faulturi Goanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.