Tricolorii s-au aparat foarte bine in prima jumatate a partidei si datorită unei prestatii bune a portarului Marius Tic. Romania a condus cu 2 la 0 si 3-1 in prima repriza, dar rusii s-au apropiat la un gol in partea a doua a meciului (4-3).

Rusia a egalat la primul atac de la reluarea jocului prin Merkulov, Cosmin Radu a readus echipa noastra in avantaj cu un gol inscris din superioritate numerica. Echipa noastra ii pierde pe Dragomirescu si Remes, care au acumulat trei eliminiari) iar rusii au reusit sa inscrie de 3 ori consecutiv fiind pentru prima data la +2 pe tabela de marcaj. Cu doua secunde inainte de pauza Vlad Georgescu a reusit sa il invinga pe portarul Kostrov si a stabilitscorul inainte de ultima repriza.

La inceputul ultimei reprize, Romania a ramas si fara Alexandru Ghiban, dar a continuat sa joace de la egal la egal cu adversarii. Antipa a egalat la 7, apoi Cosmin Radu la 8, pentru ca Fulea sa readuca echipa in avantaj (9-8). Cu 1”15″ inainte de fluierul final, cu sansa, Nikita Derevianmin a inscris pentru 9-9, iar in ultimele secunde tricolorii s-au aparat foarte bine si au obtinut primul punct la turneul preolimpic.

Pentru echipa noastra urmeaza meciul cu Olanda, programat marti 17 februarie, de la ora 20.00 (ora Romaniei).

Marius Tic (portarul echipei nationale): “Meciul de azi a fost unul bun pentru noi, dar ne doream mai mult. Am inceput meciul extrem de bine si am condus partida majoritatea timpului, mai putin in repriza a 3 a cand Rusia a avut multe superioritati numerice, trecand si la conducere. Finalul ne-a apartinut, si cu putina sansa am fost egalati cu un minut ramas pe tabela. Sper sa continuam in acest ritm, si asteptam victorii in meciurile urmatoare.”


Turneul preolimpic – Rotterdam 2021

Ziua a 2-a, 15 februarie

Grupa B

Romania – Rusia 9-9 (3-1, 1-2, 2-4, 3-2)

Romania: Marius Tic, Cosmin Radu 2, Alexandru-Albert Vatrai 1, Tudor Fulea 2, Victor Antipa 1, Andrei Prioteasa, Vlad Dragomirescu 1, Bogdan Remes, Robert Gergelyfi, Vlad Georgescu 2 (1 pen), Alexandru Ghiban, Levente Vancsik, Serban Abrudan. Antrenor: Athanasios Kechagias

Rusia: Ivanov, Suchkov, Kiselev, Dereviankin 2, Ashaev, Kharkov Konstantin 1, Merkulov 4, Nagaev, Pronin, Kholod 1 pen, Lisunov 1, Shepelev, Kostrov. Antrenor: Evstigneev

Arbitri: BOUDRAMIS Nikolaos (GRE) si DYKMAN Mikhail (CAN)

Superioritati numerice: Romania 5/6 si Rusia 6/12

Penalty-uri: Romania 1/1  si   Rusia 1/1

Nota: in min 4’59 din repriza a treia, Vlad Dragomirescu a acumulat trei eliminari. In min. 3’35 din repriza a treia, Bogdan Remes a acumulat trei eliminari. In min 7’31” din  Alexandru Ghiban a acumulat trei eiminari. In min. 4’54 Pronin (Rusia) a acumulat trei eliminari. In minutul 0’00” din repriza a 4-a Cosmin Radu (Romania) si Suchkov (Rusia) au acumulat trei eliminari.

La finalul jocului, Cosmin Radu a fost desemnat jucatorul meciului de catre organizatorii turneului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here