Tricolorii au parte de un adversar foarte puternic in meciul pentru locul 7 de la Europene, cel mai probabil ultimul care va oferi biletele pentru Mondialul de la Kazan din 2015. Spania a jucat foarte bine pina acum la Budapesta, iesind pe locul 4 intr-o grupa cu Ungaria, Serbia si Croatia. Ieri, in meciul pentru locurile 7-10, Spania a invins Germania cu 16 la 8, in timp ce Romania a trecut cu 15 la 8 de Franta. La ultimele doua Campionate Europene, Romania s-a intalnit cu Spania tot in meciurile pentru locurile 7-8. La competitia din 2010 de la Zagreb, tricolorii au invins vicecampioana mondiala de atunci cu 8 la 7 si au terminat pe locul 7. In schimb, la Eindhoven, in 2012, Spania a invins Romania cu 9 la 8. Partida Spania – Romania va incepe la ora 13.00 (ora Romaniei)

Dejan Stanojevic: ” Pot sa promit ca vom lupta pina la capat in acest meci. Nu stiu cum se va termina meciul, dar trebuie sa fim realisti, Spania e o echipa mai buna ca noi. Am pregatit meciul impotriva lor si pentru a castiga trebuie sa fim foarte disciplinati si sa ne dorim foarte mult victoria”.

Spania – Romania

Spania: Aguilar, Munarriz, Bustos, Roca, Molina, Minguell, Sziranyi, Espanol, Larumbe, Fernandez, Mallarach, Garcia, Lorrio. Antrenor: Hernandez.

Romania: Stoenescu, Radu, Negrean, Diaconu, Cretu, Busila, Matei Guiman, Chioveanu, Goanta, Gheorghe, Ghiban, Popoviciu, Dragusin. Antrenor. Stanojevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.