Tricolorii au incheiat cu o infrangere competitia de la Belgrad in urma unui joc deloc stralucit. Adversara de astazi a fost mult mai motivata si a aratat asta in apa prin jocul agresiv pe care l-a facut inca din primul minut. Franta a intrat la prima pauza cu un surprizator 6 la 1 pe tabela de marcaj. Fara Dejan Stanojevic pe banca tehnica (suspendat dupa cartonasul rosu primit in meciul cu Germania) tricolorii nu si-au revenit nici in sfertul al doilea, scorul al pauza mare fiind 2-8. Nici macar in partea a doua Romania nu a reusit sa arate un alt joc fiind nevoita sa se recunoasca invinsa de o echima mai buna astazi. Romania termina Campionatul European pe locul 10. Va merge la turneul preolimpic de la Trieste, insa sansele de a ajunge si la Campionatul Mondial de la Budapesta, din 2017, sunt acum minime.

ROMANIA-FRANTA 6-12 (1-6, 1-2, 1-2, 3-2)

Romania: Stoenescu, Radu 2, Negrean 1 (pen), Gheorghe, Oanta, Busila, Teohari 1, Chioveanu, Goanta 1, Szabo, Ghiban, Popoviciu 1, Tic. Antrenor. Vamos (Stanojevic  suspendat)

Frantaa: Garsau, Saudadier, Kovacevic, Khasz 1, R. Blary 3, Simon, Crousillat 2, Idzinsky, Marzouki 5 (1 pen.), Laversanne, Tomasevic, Camarasa 1, Moriame. Antrenor. Bruzzo

Arbitri: Koryzna (Pol) si Kun (Hun)

Superioritati numerice Romania 1/5, Franta 4/7.

Penalty-uri: Romania 1/2, Francia 1/1.

Iesit pentru trei eliminari: Oanta

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.