Romania a fost invinsa cu 12 la 6 de Franta si a terminat Campionatul European de la Belgrad pe locul 10. Jocul echipei noastre nu a fost deloc stralucit iar dupa meci unul dintre tricolori a tras semnalul de alarma pentru Trieste!

Alexandru Ghiban, unde ati fost astazi? Cat de mult a contat startul slab pe care l-ati avut in primul sfert?

Nu cred ca in jocul de astazi a contat neaparat primul sfert. Cred ca suntem romani si ne place sa facem lucruri din astea, pentru ca altfel nu-mi explic. Nu este posibil sa jucam in anumite meciuri intr-un anumit fel, sa avem un nivel bun, dupa care sa venim sa jucam cum am jucat astazi. Adica nimic. Nu are nicio legatura ca Dejan nu a fost pe banca, nicio legatura. Este vina noastra si felul cum am jucat in apa astazi.

A contat cumva si faptul ca aveti biletele pentru preolimpic asigurate in aceasta atitudine?

Nu are nicio legatura. Noi trebuia sa castigam pentru ca trebuia sa ne respectam pe noi in primul rand, iar astazi nu ne-am respectat.

Urmeaza pentru voi turneul de la Trieste. Daca jucati ca astazi puteti emite pretentii pentru Jocurile Olimpice?

Daca jucam in halul asta nu avem nicio sansa. Am speranta ca ne vom trezi, pentru  am aratat lucrul asta si ca putem sa jucam cu totul si cu totul altceva. Problema tine doar e noi si de modul in care ne concentram. Lucrul asta l-am aratat. Tot ce a depins de noi aicea pana la meciul de astazi am facut. Mai putin la meciul cu Franta in care nu…Motivatie clar era doar ca „am varsat galata cu lapte”, cam asa se poate zice.

Cu acest loc 10, acum, si sansele de a ajunge si la mondiale sunt foarte mici!

Asteptam sa vedem ce se intampla. Daca nu vom merge la Budapesta, nu vom merge din cauza noastra, nu a altora!.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.