Romania va juca impotriva campioanei mondiale en-titre fara capitanul echipei, Cosmin Radu si fara Alexandru Ghiban, inlocuiti pentru aceasta partida cu doi jucatori tineri.
Antrenorul federal Cristian Iordache va sta din nou pe banca la acest meci si va alege echipa din urmatorii 19 jucători, prezenti in cantonament la Izvorani: Marius Tic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Mihnea Chioveanu, Mihnea Gheorghe, Cristian Călin, Victor Antipa, Alexandru Vatrai (Steaua București), Robert Gergelify, Levente Vancsik (CSM Digi Oradea), Nicolae Oanță, Vlad Georgescu, Matei Luțescu (Corona Sportul Studențesc), Șerban Abrudan, Adrian Mihailuță, Vlad Dragomirescu, Daniel Teohari (Dinamo București), Robert Zganță (Rapid București) și Tiberiu Negrean (Spandau Berlin).
In meciul tur, disputat in deplasare, Croatia s-a impus cu 17-4. Din grupa mai face parte Serbia.

Mihnea Chioveanu:” Vom incerca sa facem o figura mai buna. Cred ca putem sa facem un meci mult mai bun decat am facut in deplasare si sa reducem diferenta de pe tabela de marcaj. Totusi jucam impotriva campioanei mondiale si o sa incercam sa le tinem piept cat de bine putem. Este normal ca antrenorii sa testeze in aceste meciuri si jucatorii mai tineri. zNe-ar placea sa stim pe cine avem antrenor. Speram ca macar incepand cu pregatirea de vara sa avem un antrenor cu care sa atacam calificarile pentru europenele din 2020.”

Nationala nu are antrenor de peste 4 luni de zile, dupa ce sarbul Dejan Stanojevic a demisionat din funcție in septembrie anul trecut. Federatia Romana de Polo se afla in tratative cu un antrenor grec pentru a prelua banca tehnica.

Antrenorul Croatiei, Ivica Tucak a venit la Bucuresti cu urmatorii 13 jucatori: Marko Bijač (Pro Recco), Luka Lončar, Luka Lozina, Marko Macan, Hrvoje Benić, Loren Fatović (Jug CO), Ivan Marcelić, Ivan Buljubašić, Lovre Miloš (Mladost),  Ante Visković, Anđelo Šetka, Ivan Domagoj Zović (Jadran Split) si Andrija Bašić.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.