Romania intalneste astazi Grecia in al 4-lea meci de la Europene, Este un joc „care pe care”, un joc foarte important pentru tricolori, un meci care ii poate duce spre primele 6 locurile ale continentului. Dacă vor reuşi să câştige acest meci, vor  avea sanse mari sa termine pe locul trei in grupa dar pentru asta vor avea nevoie si de un succes in fata Rusiei. Va fi un meci greu, cu o echipă care are un bun sistem de joc si care a reuşit să se claseze pe locul 6 anul trecut la mondiale.

Dejan Stanojevic, cum vezi meciul cu Grecia, se poate produce surpriza?

Noi am jucat fiecare meci pina acum la victorie. Impotriva Greciei va fi un meci diferit pentru ca au un altfel de sistem de joc dar totodata au ocupat locul 6 la mondiale anul trecut. Daca ei vor castiga trebuie sa arate ca sunt mai buni ca noi in apa. Asta vreau de la jucatorii mei, sa ii faca pe adversary sa joace la maxim!

 In ultimele jocuri atacul a fost o problema in jocul echipei noastre.

Este normal sa fie asa, mereu va fi o problema. Avem nevoie de multi ani  de pregatire si calitate individuala pentru a fi la acelasi nivel cu Muntenegru. In meciul trecut ei au fost mai buni, ne-au aratat de ce sunt o echipa de top si la ce nivel suntem noi. Avem problemele noastre, acesta este nivelul nostru dar trebuie retinut ca am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din lume si a jucat la maxim pentru a ne invinge.

ora 14.30 (ora locala)

Romania – Grecia

Romania: Stoenescu , Radu, Negrean, Diaconu, Cretu, Busila, Matei Guiman, Chioveanu, Goanta, Gheorghe, Ghiban, Popoviciu, Dragusin. Antrenor. Stanojevic

Grecia: Tsalkanis, Mylonakis, Dervisis, Tigkas, Fountoulis, Pontikeas, Afroudakis C. , Delakas, Mourikis, Kolomvos, Gounas, Vlachopoulos, Galanopoulos. Antrenor. Kehagias

1 COMENTARIU

  1. asa ceva nu am vazut in viata mea si sunt foarte dezamagit.
    sa mai ai 32 de secunde din meci, atac in superioritate la scorul de 9-8 si sa pierzi cu 10-9 cred
    ca nu o sa mai vedem vreodata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.