Tricolorii incep meciurile grele din grupa C. Dupa victoria cu Georgia, 12-6, din primul joc de la europene, Romania intalneste astazi pe Italia, favorita grupei si una dintre candidatele la podiumul de la Belgrad. Cele doua echipe au jucat si in urma cu doi ani, la Budapesta, tricolorii fiind invinsi cu 9 la 4. Astazi jucatorii lui Dejan Stanojevic spun ca vor da tot ce au mai bun pentru a obtine un rezultat pozitiv.

Mihnea Gheorghe:”Noi o sa incercam ca intotdeauna sa castigam. Noi intram intotdeauna in bazin cu dorinta de a face un meci foarte bun si cu dorinta de a castiga pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla. Poate de data aceasta sortii sunt de partea noastra si vom reusi sa facem un rezultat extraordinar”.

Tiberiu Negrean: „Italia in ultimii ani, la fiecare competitie majora, a fost in topul clasamentului. Este o echipa foarte buna si va fi un meci dificil dar noi vom incerca sa le facem viata cat mai grea.”

In celalalt joc al grupei Germania a invins pe Georgia cu 11 la 9. România va intalni Germania vineri, de la ora 19:45, in ultimul meci din grupa.

CLASAMENT GRUPA C
1. Italia 3p
2. România 3p
3. Germania 3p
6. Georgia 0p

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.