Serbia a confirmat statutul de favorita si s-a impus in fata echipei antrenate de grecul Kechagias la o diferenta de 8 goluri.

Pe reprize scorul a fost 3-5, 1-1, 1-5, 1-4.

Tricolorii au facut insa o partida buna impotriva campioanei olimpice si europene fiind aproape de adversari pana la jumatatea reprizei a treia. In ultimele 12 minute de joc echipa lui Dejan Savic a crescut ritmul de joc si a profitat mai ales de superioritatile numerice pe care le-a avut. JaksicDedovicPrlainovic si Aleksic, au inscris pe rand golurile prin care Serbia s-a desprins decisiv (11-5), toate din om in plus . Ultimul sfert a fost al lui Dusan Mandic, care a marcat de patru ori in poarta aparata de Marius Tic., in timp ce Cosmin Radu si Nicolae Oanta au punctat pentru echipa noastra.

Au marcat pentru Romania Cosmin Radu 2 goluri, Nicolae Oanta 2, Mihnea Gheorghe, Andrei Prioteasa si Vlad Georgescu in timp ce golurile sarbilor au fost reusite de Dusan Mandic 4, Nikola Dedovic 2, Milan Aleksic 2, Filip Filipovic 2, Sava Randjelovic, Milos Cuk, Nikola Jaksic, Andrija Prlajnovic si Stefan Mitrovic.

In celalalt meci din grupa Rusia a trecut de Olanda cu 15-9.

Echipa României a pierdut marti şi prima confruntare din grupă, scor 8-9 cu Olanda.

Tricolorii vor disputa ultimul meci din grupa B, sâmbătă, de la ora 12.30, impotriva Rusiei, si au nevoie de o victorie la doua goluri pentru a termina pe locul 3 in serie.

Câştigătoarele grupelor vor accede direct în sferturile de finală ale Campionatului European, iar echipele clasate pe locurile 2-3 vor juca încrucişat pentru calificarea în aceeaşi fază.

ROMANIA – SERBIA 7-15 (3-5, 1-1, 1-5, 2-4)

Romania: Marius Tic, Cosmin Radu 2, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe 2, Victor Antipa, Andrei Prioteasa 1, Vlad Georgescu 1 pen, Tudor Fulea, Robert Gergelyfi, Nicolae Oanta 2, Alexandru Ghiban, Levente Vancsik, Serban Abrudan. Antrenor: Athanasios Kechagias

Serbia: Branislav Mitrovic, Dusan Mandic 4, Nikola Dedovic 2, Sava Randjelovic 1, Milos Cuk 1, Dsuko Pijetlovic, Nemanja Vico, Milan Aleksic 2, Nikola Jaksic 1, Filip Filipovic 2, Andrija Prlainovic 1, Stefan Mitrovic 1, Gojko Pijetlovic. Antrenor. Dejan Savic

Arbitrii: Erkan Turkkan (Turcia) si Peter Balzan (Malta)

Superioritati numerice: Romania 2/8, Serbia 10/18.

Penalty-uri: Romania 1/1

Nota: In min 1’21 din repriza a treia, Mihnea Gheorghe a fost eliminat pentru trei faulturi, in min. 0’15 din repriza a treia, Tudor Fulea a fost eliminat pentru trei faulturi; in min. 5’22 din repriza a 4-a Alexandru Ghiban a fost eliminat pentru trei faulturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.