Tricolorii vor efectua în această săptămână o pregătire comună cu reprezentativa Muntenegrului, participantă de asemena la competitia de la Doha. Rechinii” vor juca în Grupa C, alături de Serbia, Statele Unite ale Americii și Japonia.

Antrenorii Bogdan Rath și Alexandru Deacu au avut la dispoziție până acum la antrenamente următorii jucători: Marius Țic, Mihai Drăgușin, Silvian Colodrovschi, Andrei Prioteasa, Vancsik Levente, Belenyesi David, Nicolae Oanță, Tudor Fulea, Vlad Georgescu, Andrei Neamtu, David Bota, Ionuț Vrânceanu, Matei Luțescu, Răducu Dincă, Francesco ludean, Victor Antipa, Andrei Tepelus, Andrei Armean, Mihai Paduret, Răzvan Rath, Horațiu Mureșan și Alin Pirâianu.
Naționala va pleca la Doha pe 2 februarie.

La Campionatul Mondial, România va evolua în grupa D: cu Ungaria (5 februarie), cu Kazahstan (7 februarie) şi cu Italia (9 februarie).

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe se va califica direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca în play-off, în 11 februarie.

Meciurile din sferturi vor avea loc în 13 februarie, semifinalele două zile mai târziu, iar finalele pentru medalii în 17 februarie.

Jucătorii lui Bogdan Rath luptă pentru unul din cele 4 locuri rămase vacante în turneul de la Jocurile Olimpice din această vară.

Opt echipe au deja biletele pentru Paris: Franţa (țară organizatoare), Ungaria, Grecia, Japonia, SUA, Australia, Africa de Sud și Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.