Petru, din noul sezon vei evolua in Germania! Pe ce perioada te-ai inteles cu cei de la Duisburg?

Initial am vorbit pentru un an dar cred ca voi ramine doi ani, pentru ca cei de acolo m-au ajutat sa ma inscriu si la un master. Eu vorbesc limba germana destul de bine!

Deci nu va fi o problema sa te adaptezi si sa intri in echipa cat mai repede!

Pot sa spun ca deja m-am adaptat, am fost deja acolo, am stat cateva zile si m-am cunoscut sio cu baietii. In fiecare seara am stat la cate un coleg de echipa. Ca sa nu ma plictisesc, cei de-acolo s-au gandit ca este mai bine sa nu ma cazeze la un hotel si au gasit aceasta solutie.

Ce asteptari ai de la acest prim sezon pe care il vei juca peste hotare?

In primul rand, as vrea sa ma acomodez cat mai repede cu campionatul german, si in al doilea rand,in mod normal ar trebui sa fie obiectivul principal, imi doresc sa castig campionatul cu Duisburg.

Acum doi ani Duisburg a fost campioana Germaniei, sezonul trecut a fost invinsa in finala de Spandau!

Au castigat in 2013 campionatul si acum au pierdut cu scorul de 3 la 2 la general, s-au jucat cinci partide, Spandau a castigat de trei ori, ei de doua ori. Din cate am inteles au pierdut campionatul chiar la ei acasa si a fost destul de dureros sa piarda campionatul sezonul trecut. Oricum este o echipa de traditie in Germania dar nu este Spandau, in sensul ca cei de acolo pun accent si pe relatiile interumane dintre jucatori. Ei se intalnesc tot timpul si in afara bazinului, in schimb la Spandau este doar vorba de polo,  nu ii intereseaza ce faci in timpul liber.

Consideri ca este un pas inainte pentru cariera ta acest transfer?

Da , absolut. Din toate punctele de vedere! Este un pas inainte si pentru cariera mea de poloist dar si pentru ceea ce va urma dupa polo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.