Campioana Croatiei este increzatoare inaintea confruntarii de la Belgrad, mai ales ca este favorita in fata echipei antrenate de Vladimir Vujasinović, cel care s-a născut chiar în orasul Rijeka. Inaintea plecarii spre capitala Serbiei, Cosmin Radu a vorbit intr-o conferinta de presa despre meciul cu Partizan si debutul in noul sezon din Liga Campionilor.

„Chiar daca esti favorit trebuie sa arati in piscina ca esti mai bun. Jocul poate avea o cu totul altă desfasurare. Noi vom face tot ceea ce este posibil pentru a fi mai buni in apa. Trebuie sa crestem ritmul în atac, dar eu cred că antrenorul Asic este mulțumiț de jocul nostru. In apărare jucam bine, am demonstrat  asta în primele două partide oficiale. La Belgrad nu va fi un meci ușor, dar vom încerca să dam tot ce putem, a declarat Cosmin Radu.

După meciul cu Partizan, Primorje va începe sezonul european. De vineri si până duminică va participa la  Zagreb la turneul din cel de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Formatia din Rijeka  va avea ca adversare pe Marseille, Jadran Herceg Novi, și pe Mladost, obiectivul fiind castigarea grupei pentru a avea un adversar mai usor in al treilea tur al competitiei.

„Vrem să câștigam toate meciurile și să fim pe primul loc in grupa. Nu va fi ușor de realizat acest lucru. Marseille este mult mai puternica acum, Jadran il are pe Zlokovic, iar Mladost evolueaza acasa si nu va fi deloc un adversar ușor.Indiferent de ceea ce am realizat in meciul de acasa in care ne-am impus cu 8-2, ei încă au dorința de a ne bate. Ar profita de orice ocazie.”, a mai spus centrul roman.

Programul din această săptămână: 

15.10: Partizan – Primorje EB (20:15)

Turneul de la Zagreb:

17.10:Primorje EB – Marseille (19:45)

18.10:Primorje EB – Jadran HN (19:45)

19.10:YouTube – Primorje EB (12:30)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.