Formația antrenata de Dorin Costrăș joaca de astazi la Budapesta in turneul grupei B din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Oradenii se vor confrunta cu reprezentanta gazdelor OSC, cu Sintez Kazan (Rusia), si cu vicecampioana Germaniei, ASC Duisburg. Primele două clasate avansează în play off in timp ce locul trei va juca in Euro Cup.

In Liga Campionilor sunt doar echipe bune. Eu cred ca avem sansa noastra si trebuie sa ne-o aparam, asa cum putem Eu cred ca avem capacitate si valoare ca sa ne batem cu toate cele trei contracandidate si eu sper sa jucam bine tocmai pentru a obtine un loc fruntas,” a declarat antrenorul Dorin Costras.

In primul meci campioana Romaniei va intalni chiar pe OSC, formație pe care a avut-o ca oaspete la turneul memorial Nicolae Rujinschi. CSM s-a impus la Oradea cu 11 la 8. Jocul de astazi va fi cu singuranta mult mai greu. OSC a avut aproape o luna de zile sa-si puna la punct jocul si va beneficia acum si de avantajul terenului propriu

Partida dintre CSM Digi Oradea si OSC se joaca de la ora 19.50. In deschiderea turneului se vor intalni Duisburg si Sintez Kazan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.