„Anul trecut, in aceeasi perioada, am semnat un nou contract pe patru ani cu Niksa Dobud , care a devenit astfel unul dintre cel mai bine plătiți jucători din echipa si asta datorita jocului sau. Totusi comportamentul lui în piscină și în afara acesteia nu justifică rolul de căpitan – lider al echipei. Din cauza gestului de la Belgrad, extrem de urât și periculos, care a avut un impact negativ nu numai asupra lui, ci și a echipei, si care a afectat si reputația clubului, am decis inlocuirea lui si amendarea jucatorului în conformitate cu Regulamentul Intern.  Comportamentul acestuia nu se potrivește cu cel al unui component al echipei de seniori a clubului Jug Dubrovnik, astfel ca el se va antrena de acum cu juniorii.”

In timpul meciului cu Partizan, din etapa a doua a Ligii Campionilor, Dobud  l-a lovit pe jucătorul formaţiei begradene, Marko Manojlovic, fiind eliminat fara drept de inlocuire. In urma deciziei luate de LenJug va trebui sa joace in urmatoarele trei partide din grupele preliminarii ale celei mai importante competitii intercluburi  cu 12 jucatori pe foaie.Formatia croata va intalni in urmatoarele trei partide pe Galatasaray (14-01), Szolnok (28-01) si Primorje (11-02). Jug si Szolnok conduc in clasamentul grupei B cu maximum de puncte (6) dupa doua partide.

Conducerea clubului croat a anuntat de asemenea ca nu aproba demisiile oferite de antrenorii Miho Bobić si Mile Smodlaka pe care ii sprijina in continuare. Obiectivul principal al echipei pentru acest sezon este castigarea campionatului după un an de pauza. De asemenea Jug trebuie sa lupte pentru toate trofeele, ceea ce include prezenta in toate finalele. Formatia din Dubrovnik a ratat insa deja un obiectiv, Cupa Croatiei fiind castigata de Primorje Rijeka, dupa o finala cu Mladost. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.