Mai mulţi jucători din campionat dar si „neamtul” Petru Ianc au fost convocaţi de selecţionerul Dejan Stanojevic pentru stagiul de pregătire din Grecia. Între 26 şi 29 decembrie, tricolorii vor efectua antrenamente comune cu reprezentativa tarii gazdă, dar vor disputa si cateva meciuri de verificare.

Mergem in Grecia  pentru a continua  reconstructia echipei  nationale inceputa dupa europenele de la Budapesta. Este nevoie sa implementam un sistem de joc si un anumit concept de antrenamente si sa ne facem o idee despre cum ar trebui sa jucam,” a declarat Stanojevic.

Este un  lucru important  faptul ca vom avea  parte de 5-6 antrenamente comune cu echipa Greciei, astfel incat jucatorii cei mai tineri care sunt pentru prima, sau a doua oara in lot , sa simta atmosfera de la echipa nationala. Sa inteleaga responsabilitatile si ceea ce inseamna sa joci la echipa nationala. Sa stie cum sa se comporte nu numai in bazin,  ci si in afara lui. Acesta este principalul obiectiv al pregatirii din Grecia. Vom avea antrenamente serioase acolo si cateva meciuri de verificare  cu nationala elena. Trebuie sa reconstruim  nationala si  unul dintre pasi este si stagiul din Grecia,”a adăugat antrenorul echipei naţionale.

18 jucatori au facut deplasarea in Grecia: Mihai Dragusin, Tudor Popescu, Alexandru Ghiban, Mihnea Chioveanu, Dimitri Goanta, Mihnea Gheorghe, Petru Ianc, Robert Gergelyfi, Andrei Cretu, Alex Popoviciu, Roland Szabo, Tiberiu Negrean, Andrei Prioteasa, Catalin Alexa, Daniel Teohari, Nicolae Oanta, Cristian Calin, Ionut Vranceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.