Nationala feminina a Romaniei va intalni Germania, sambata 26 octombrie, la Duisburg, in mansa a doua a barajului pentru Campionatul European din 2020.
Fetele antrenate de Nenciu Berttini si Andrei Mateiasi au castigat meciul tur cu 14 la 13.
Invingatoarea va juca la turneul final de la Budapesta in grupa B. Luni a avut loc tragerea la sorti a grupelor de la Campionatul European care vor fi completate cu invingatoarele duelurilor din play-off.

FORMATUL TURNEULUI FEMININ. Participa 12 echipe feminine, impartite in doua grupe de cate 6 formatii. Primele 4 clasate din fiecare grupa se califica in sferturile de finala iar ultimele 2  joaca pentru locurile 9-12. In sferturi, prima clasata din grupa A va intalni locul 4 din grupa B, a doua clasata din grupa A intalneste locul 3 din B, locul 3 din grupa A va juca impotriva clasatei de pe locul doi din grupa B iarlocul 4 din grupa A va juca cu primul loc din grupa B. 

Daca va trece de baraj, Romania va evolua in grupa B, alaturi de Italia, Olanda, Spania si castigatoarele din duelurile din playoff Franta-Ucraina si Israel -Elvetia. Primul meci din grupa va fi impotriva Italiei

Campionatul European de la Budapesta – Turneul feminin 

Grupele

Grupa A: Slovacia-Turcia, Ungaria, Grecia, Republica Ceha/Serbia, Portogugalia/Croatia, Rusia.

Grupa B: Romania/Germania, Olanda, Franta/Ucraina, Spania, Israel/Elvetia, Italia.

Programul meciurilor – Prima zi 

Grupa A

SLOVACIA/TURCIA – RUSIA

GRECIA- REPUBLICA CEHA/SERBIA

UNGARIA – PORTUGALIA/CROATIA

Grupa B

ROMANIA/GERMANIA – ITALIA

FRANTA/UCRAINA – SPANIA

OLANDA – ISRAEL/ELVETIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here