Lotul de senioare, coordonat de Nenciu Berttini, susține la Istanbul un stagiu de pregătire comuna cu reprezentativa similara a gazdelor, inaintea meciurilor cu Germania din barajul pentru Campionatul European din 2020..

Lotul deplasat in Turcia: Simion Floria (noul capitan al echipei), Toth Johanna, Iulia Serpu, Laboncz Nikollette, Oana Vidican,  Alina Olteanu (Rapid Bucuresti), Briana Mihaila, Ana Serbanescu, Claudia Pilica, Kristina Szeghalmi, Xenia Bonca (Steaua), Chelsea Gandrabura, Olga Lacatus si Tamara Dremuh (Dinamo). Din delegatie mai face parte și Geta Kari (kinetoterapeut).

Primul meci cu Germania se va juca acasa, la Focsani, la data de 12 octombrie 2019, iar returul va avea loc in deplasare, la Duisburg, pe 26 octombrie 2019.

Romania a incheiat pe locul 5 turneul preliminar de la Rio Maior (Portugalia), din preliminariile Campionatului European din 2020, in timp ce Germania s-a clasat pe pozitia a 8-a la europenele de la Barcelona.

Tricolorele au mai intalnit Germania anul trecut tot in barajul pentru turneul final fiind depasite la general cu 28-23. Au pierdut in deplasare cu 22-14 si au castigat acasa cu 9-6.

In celelalte meciuri din play-off adversare vor fi: Franta cu Ucraina, Cehia cu Serbia, Israel cu Elvetia, Portugalia cu Croatia si Slovacia cu Turcia.

Invingatoarele se vor califica la turneul final al Campionatului European de la Budapesta, din 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here