Conducerea administrativă a CSM Oradea a dat un comunicat pe site-ul oficial al clubului  în care anunță că va contesta decizia Biroului Federal al Federației Române de Polo de a acordara titlul de campioană echipei Steaua București.

“Am fost informați pe cale oficială în cursul zilei de miercuri (03.06) cu privire la măsurile dictate de Biroul Federal al FR Polo. Considerăm că este o decizie injustă de a declara campioana națională în condițiile în care nu s-a încheiat nici măcar sezonul regulat. Mai mult, sunt echipe, precum CSM Oradea, care au disputat mai puține jocuri oficiale decât alte echipe. În atare condiții este cu atât mai nerecomandat să se acorde titlul de campioană a României.

Meciurile rămase de disputat din sezonul regulat și calendarul competițional ne-au îndreptățit să credem și să sperăm că avem șanse să urcăm pe prima poziție a clasamentului până la încheierea sezonului regulat. Totodată, echipa noastră a performat la nivel înalt pe parcursul întregului sezon competițional 2019/20 astfel încât eram îndreptățiți să credem în șansa echipei noastre de obține titlul național, așa cum a reușit de altfel să cucerească trofeul în cealaltă competiție organizată pe parcursul acestui sezon, Cupa României.

Decizia anunțată nu are legătură cu fair play-ul și considerăm că este firesc să fim dezamăgiți de aceasta. Prin urmare am hotărât să ne exprimăm punctul de vedere pe cale legală. Vom acționa în consecință, urmând să facem toate demersurile legale la care suntem îndreptățiți” –  afirma in comunicat, directorul CSM Oradea, Șerban Sere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.