CSM Digi Oradea disputa miercuri in Serbia prima mansa din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Pentru un loc în Grupa A a competitiei, oradenii vor juca la Kragujevac împotriva echipei Radnicki.

„Este o echipa pe care o cunoastem. A suferit niste modificari, au plecat niste jucatori importanti de la ei dar au venit in schimb altii care nu au atata faima dar sunt jucatori care aduc mai multa omogenitate in echipa si poate mai multe optiuni de a face schimbari. Noi nu avem altceva de facut decat sa ne aparam sansa”, a declarat antrenorul campioanei Romaniei, Dorin Costras.

CSM Digi Oradea si Radnicki s-au intalnit anul trecut in primul tur preliminar al Ligii Campionilor, sarbii castigand clar intalnirea de la Kragujevac cu 13-5. De remarcat ca in apa la adversari evolua actualul centru al oradenilor Milos Korolija. Radnicki a suferit ceva schimbari fata de sezonul trecut, in care a ajuns pina in finala competitiei pierduta cu 6-7 in fata echipei Barceloneta. Au plecat Damir Buric, Filip Filipovic, Boris Zlokovic, si Milos Korolija si au venit in schimb Nikola Dedovic, Josip Vrlic, Marko Cuk si Marko Petkovic. Recent cele doua echipe s-au intalnit la un turneu de pregatire ce s-a desfasurat la Istanbul, oradenii castigand  la limita cu 8 la 7.

Radnicki a câștigat Grupa F din turul al doilea preliminar, după trei victorii cu Szolnok  (12-10), Istanbul Yuzme Ihtisas (18-3) și Circolo Nautico Posillipo (9-5). CSM Digi Oradea s-a clasat pe locul secund în Grupa D, după 7-12 cu OSC Budapesta, 15-11 cu ASC Duisburg și 14-9 cu Sintez Kazan.

Meciul Radnicki – CSM Digi Oradea se joaca miercuri 29 octombrie de la ora 19.00. Returul va avea loc pe teren propriu, în data de 12 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.