Bucureștenii au dominat startul partidei și au condus cu 6-3 după primul sfert. La reluarea jocului, gazdele au înscris de 4 ori consecutiv și au fost pentru prima dată la conducere pe (7-6) pentru ca înainte de pauza mare, Dragoș Pandelea să egaleze la 7 din penalty.

Orădenii au controlat repriza a 3-a, înscriind de cinci ori în timp ce Dinamo a punctat doar de trei ori. Ultimele 8 minute de joc au aparținut bucureștenilor care au reușit să treacă în avantaj cu 2.47 minute inainte de fluierul final prin golul lui Ionuț Vrânceanu, însă la următorul atac David Belenyesi a restabilit egalitatea la 13. Rezultatul s-a păstrat până la finalul timpului regulamentar de joc.

La loviturile de departajare, jucătorii de la CSM Oradea nu au ratat nicio execuție, în timp ce bucureștenii au ratat de două ori.

În prima partidă, Dinamo s-a impus cu 10-8.

Meciul decisiv va avea loc miercuri 17 aprilie, în Bazinul Dinamo, de la ora 20.30.

Superliga Națională 2023-2024

Semifinale

Meci 2, Miercuri 10 aprilie

CSM Oradea – Dinamo 17-15 (3-6, 4-1, 5-3, 1-3; 4-2)

CSM Oradea: Istvan Szabo 3, Nichita Ilisie 3, David Belenyesi 2, Tiberiu Negrean 2, Mihnea Gheorghe, Vlad Dragomirescu, Levente Vancsik.

Dinamo: Ionuț Vrânceanu 4, Matei Luțescu 2, Dragoș Pandelea 2, Alin Pîrîianu 2, Cosmin Radu, Kari Peter, Raymond Jiganea.

Arbitri: Adrian Alexandrescu și Toth Ferenc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.