In primul meci, CSM Oradea joacă de la ora 19.30 împotriva celor de la ASA Tel Aviv.

Vicecampioana României va mai intalni la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea echipele RN Savona (Italia) si Galatasaray Istanbul (Turcia).

Ciprian Cimpeanu (antrenor CSM Oradea):

„Gandurile nostre sunt Eu zic pline de sperante, in ceea ce priveste acest turneu. Ne dorim sa ne calificam, asta inseamna sa fim intre primele doua clasate. Trebuie sa fim atenti si la echipa din Tel Aviv, tinand cont de faptul are destui componenti in lotul national avand in vedere Campionatul European care recent s-a incheiat si a fost o surpriza jocul lor, cat sunt de tenace. Eu zic ca sunt destul de bine pregatiti. In ceea ce priveste Galatasaray, a fost intotdeauna o echipa destul de competitiva. In anul asta nu are atat de multi componenti straini pe cat avea in urma cu cateva sezoane dar bineinteles ca nu ne consideram deja calificati. Cel putin in ceea ce priveste aceste doua echipe. Ramane sa jucam si o sa vedem ce o sa fie.”

Programul meciurilor din Grupa B (Oradea, Romania):

Prima zi, Vineri, 30 septembrie
ora 18:00 RN Savona – Galatasaray Istanbul
ora 19:30, CSM Oradea – ASA Tel-Aviv

Ziua a 2-a, Sâmbătă 1 octombrie
ora 18:00, ASA Tel-Aviv – RN Savona
ora 19:30, Galatasaray Istanbul – CSM Oradea

Ziua a 3-a, Duminică 2 octombrie
ora 10:00, Galatasaray Istanbul vs ASA Tel-Aviv
ora 11:30, CSM Oradea vs RN Savona

Primele doua echipe din Grupa se califica in faza urmatoare a competitiei. Celelalte echipe vor evolua in continuare in LEN Challenger Cup.

Urmariti-ne pe Facebook si Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.