In cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la piscina Anatolie Grintescu din cadrul Parcului Sportiv Dinamo, Cosmin Radu a vorbit despre noua provocare din viata sa:

Este un proiect pe care l-am inceput acum mai bine de un an. Nu este neaparat ceva nou, pentru ca nu suntem primii pe piata, insa am plecat de la ideea de a avea un produs de calitate in Romania, care sa fie la fel de bune ca produsele celor de la Turbo, care sunt cei mai cunoscuti si cei mai buni. Avem posibilitatea de a pune la dispozitia echipelor slipi, costume pentru fete, halate, casti, treninguri si tricouri„, a afirmat Cosmin care a mai spus ca a invatat din sport multe lucruri printre care faptul cae foarte important sa faci lucrurile cum trebuie, pentru a avea succes, și asta îmi doresc și în business-ul acesta. Fac polo de 22 de ani și cred că știu destul de bine ce ne trebuie nouă în bazin”.

IMG_8266

Printre invitatii prezenti la acest eveniment s-a aflat Andreea Raducan, campioana olimpică şi mondială la gimnastica  si fostul coleg de la nationala, Andrei Iosep. Cosmin Radu a dorit de altfel ca primul slip să ajunga la prietenul sau: Plăcerea mea este să fac cadou primul slip prietenului și colegului meu, Andrei Iosep.IMG_8246

IMG_8290

IMG_8317

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.