Sezonul regulat al Ligii Regionale s-a incheiat o data cu meciurile rundei a 18-a din A1 iar organizatorii au anuntat cei mai buni jucatori ai competitiei.

Cosmin Radu, centrul echipei Mladost Zagreb si capitanul echipei nationale a Romaniei, a fost desemnat MVP-ul Ligii Regionale. Cel mai bun portar este un alt jucator al echipei din Zagreb, Ivan Marcelić, iar cel mai bun marcator Danil Merkulov, de la Jug Dubrovnik (46 de goluri). Cel mai bun jucator de perspectiva a fost ales  Đuro Radović de la Herceg Novi.

Comisia care a nominalizat jucatorii a fost formata din vicepreședintele federatiei croate, Perica Bukić, presedintele federatiei sarbe, Viktor Jelenić, directorul executiv al federatiei muntenegrene, Radovan Milinić și Milivoj Bebić, membru in federatia croata de polo.

In sezonul regulat al Ligii regionale  mai sunt de jucat încă doar două meciuri, care au fost amânate din cauza evenimentelor de la Split (Mornar BS – C. Zvezda și POŠK – Crvena Zvezda). Comitetului organizator a decis ca aceste partide să aibă loc în funcție de acordul dintre cele trei cluburi.

Turneul final al Ligii Regionale va avea loc in zilele de 19 si 20 aprilie, la Zagreb. Vor participa Mladost Zagreb, Jug Dubrovnik, Jadran Split si Jadran Herceg Novi.

In prima zi, pe 19 aprilie, sunt programate semifinalele: Mladost – Jadran Split si Jadran (HN) – Jug CO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.