Steaua a inceput curajos partida si a deschis scorul prin Jere Marinic Kragic. Reactia celor de la Recco nu a intarziat. de trei ori consecutiv prin Aleksandar Ivovic, Di Fulvio si Echenique. Prima repriza s-a incheiat cu reusita aceluiasi Jere Marinic Kragic care a inscris cu 3 secunde inainte de prima pauza.

Al doilea sfert a inceput cu golul lui Niccolo Figari din om in plus apoi paradele lui Marius Tic au impiedicat-o pe Pro Recco sa mareasca diferenta. Totusi dupa aproape 4 minute de joc Cupido il invinge pe portarul Stelei (2-5). Jucatorii lui Andrei Iosep reusesc si ei sa puncteze in a doua repriza prin Mihnea Gheorghe care il invinge pe Bijac din superioritate numerica cu 26 de secunde ianinte de pauza dat campioana Italiei mai inscrie o data prin Mandic cand mai erau 7 secunde de joc (3-6).

La reluarea jocului, gruparea italiana mareste avantajul la 5 goluri dupa ce inscrie de doua ori intr-un singur minut prin Di Fulvio si Cupido (3-8). Steaua reactioneaza cu doua goluri semnate de centrii Dereviankin si Chioveanu apoi Filip Filipovic isi arata casa si marcheaza al 9 lea gol al oaspetilor. Marios Kapotsis isi trece si el numele pe lista marcatorilor si apropie Steaua din nou la trei goluri de adversari (6-9). Cu 2’52” inainte de ultima pauza, Velotto fructifica un om in plus pentru Recco si stabileste scorul inainte de ultima pauza.

Oaspetii au dominat ultima parte a meciului inscriind de sase ori in poarta Stelei, in timp ce ros-albastrii au marcat de doua ori prin Marios Kapotsis si Mihnea Chioveanu.

Pro Recco se impune cu 16 la 8 si conduce in clasamentul grupei cu maximum de puncte dupa 11 meciuri. Steaua, in schimb, ramane cu 6 puncte iar in urmatoarea partida va juca acasa cu Eger in incercarea de a obtine noi puncte in acest sezon de Champions League. Partida va avea loc la data de 12 aprilie.

Champions League

Runda a 11-a, 27 martie 2019

Grupa A

Steaua Bucuresti – Pro Recco 8-16 (2-3, 1-3, 3-4, 2-6)

Steaua: Marius Tic, Mihnea Gheorghe 1, Jere Marinic-Kragic 2, Tudor Fulea, Mihnea Chioveanu 2, Andrei Prioteasa, Marios Kapotsis 2, Alexandru Vatrai, Uros Cuckovic, Nikita Dereviankin 1, Alexandru Ghiban, Dimitri Goanta, Mihai Dragusin. Antrenor: Andrei Iosep

Pro Recco: Marko Bijac, F. Di Fulvio 2, Mandic 2, Bukic, Luca Cupido 2, Velotto 1, Matteo Aicardi 2, Echenique 1, Figari 1, F. Filipovic 3 (1 pen), A. Ivovic 1, Bodegas, Massaro. Antrenor: Ratko Rudic

Arbitrii:  F. Xavier Buch (ESP) si Nenad Peris(CRO)

Superioritati  numerice: Steaua 5/2 si Pro Recco 6/3

Penalty-uri: Pro Recco 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.