Finala din acest sezon a avut de toate, a fost un thriller demn de Hollywood. Jug a condus cu 2 la 0 (12:9 si 10:8), Mladost a egalat situatia la general (10:12 si 8:12) si a trimis ultimul act la meciul decisiv.
In al cincilea joc, disputat miercuri seara la Dubrovnik, Mladost a reusit sa invinga pe Jug, cu 12 la 11 și a câștigat astfel titlul național pentru prima dată dupa 13 ani. Iar golul care a decis victoria finală a fost marcat de Cosmin Radu, pentru care meciul a fost ultimul din cariera sa.
Ultimul meci al finalei campionatului Croației a oferit de toate, spectacol si dramă, fiind o buna reclamă pentru sportul cu mingea pe apa. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal 7-7. Apoi, la loviturile de departajare s-a ratat câte un penalty de fiecare parte (Fatovic de la Jug, respectiv Bukic de la Mladost) iar dupa cinci executii scorul era egal 11-11. A urmat un nou penalty apărat de portarul lui Mladost, Ivan Marcelić, in timp ce de partea cealalta Cosmin Radu a înscris si a adus astfel echipei sale victoria si titlul național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here