Pe reprize a fost 4-1, 4-2, 5-4 si 3-2.

35th LEN European Water Polo Championship – Split 2022  Romania vs Spain – Team Romania.

Golurile tricolorilor au fost semnate de Tudor Fulea (2 goluri), Vlad Georgescu (2), Levente Vancsik (2), Andrei Neamţu, Francesco Iudean şi Silvian Colodrovschi.

35th LEN European Water Polo Championship Romania vs Spain – TIC Marius-Florin and ANTIPA Victor-Andrei of Romania.

Pentru iberici au înscris Alvaro Granados Ortega (5), Roger Tahull Compte (3), Alberto Munarriz Egana (2), Felipe Perrone Rocha (2). Alberto Barroso Macarro (2), Sergi Cabanas Pegado şi Alejandro Bustos Sanchez.

35th LEN European Water Polo Championship – Split 2022  Romania vs Spain – AGUIRRE RUBIO Unai of Spain and FULEA Tudor-Andrei of Romania.

În celălalt meci al grupei Olanda a trecut de Germania cu 13 la 6.

In clasament Spania si Olanda au cate 3 puncte, Romania si Germania niciun punct.

România va juca următorul meci din grupă pe miercuri 31 august, contra Germaniei (de la ora 16:30).

35th LEN European Water Polo Championship – Split 2022 – Romania vs Spain

Felipe Perrone, jucator Spania:
“ Am vrut sa incepem competitia cu o victoria si asta am facut. Este intotdeauna bine sa incepi cu dreptul. Primul meci ne ajuta sa cunoastem bazinul, sa ne acomodam cu atmosfera si sa testam echipa. We wanted to start the competition with a win and we did. Astazi am jucat bine, dar trebuie sa ne inbunatatim apararea la urmatorul meci. Acum trebuie sa ne gandim la ce urmeaza si sa fim pregatiti pentru confruntarea cu Olanda. pentru noi este o onoare sa fim considerati favoriti la castigarea titlului european, dar vom vedea ce se va intampla, este mai bine sa luam totul pas cu pas.”

Marius- Florin Tic, jucator Romania

“Pentru noi a fost un meci foarte dificil pentru ca am avut un singur joc oficial in aceasta vara. Programul de pregatire a fost facut foarte tarziu si am ramas pe dinafara turneelor de pregatire internationale astfel ca nu stiam cu adevarat unde suntem sau la ce nivel de am ajuns. Nu cred ca Spania a jucat cel mai bine astazi, o poate face mult mai bine. Este bine ca am jucat acest meci acuminaintea meciurilor cu adevarat importante pentru noi, cu Germania si Olanda. Asa am vazut ce trebuie sa corectam pentru aceste confruntari. Pentru noi, de acum fiecare meci este important si le vom pregati pe rand. Am vrea sa castigam macar un meci. Spre deosebire de partida cu Spania, in meciurile cu Germania si Olanda nu sunt favoriti clari.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here