Dupa ce a evoluat in ultimii doi ani direct in grupele Ligii Campionilor, echipa pregatita de Andrei Iosep va trebui sa joace in noul sezon al competitiei din primul tur preliminar

“Ne asteptam sa incepem competitia europeana din turul doi preliminar, in 13 septembrie, ne stabilisem si niste meciuri amicale in strainatate cu nationala Rusiei, si cu Mladost Zagreb dar o data cu  repartizarea noastra in prima faza a calificarilor programul nostru va fi adaptat. Vom merge la Barcelona cu foarte putine meciuri de pregatire. Si pregatirea in sine a turneului va suferi modificari” a declarat antrenorul Andrei Iosep.
Campioana Romaniei a fost repartizata in Grupa B care se va desfasura la Barcelona. Steaua va intalni echipele CN Barcelona (Spania), Sintez Kazan (Rusia), Paix D’Aix Natation (Franta), Enka Istanbul (Turcia) și VK Banja Luka (Bosnia-Herțegovina). 
Meciurile se vor desfasura in perioada 28 august – 1 septembrie 2019.
“Nu ne asteptam sa jucam inca din primul tur preliminar al Ligii Campionilor dar sper ca la turneul de la Barcelona sa fim intr-o forma buna si sa trecem de acest tur. Din grupa anumite echipe nu le cunosc, de exemplu Banja Luka iar cu Enka Istanbul nu am jucat niciodata. Nu pot sa spun ca este o grupa accesibila. Trebuie sa ajungem acolo si sa vedem cum se desfasoara meciurile, cum joaca fiecare echipa. Noi ne dorim sa depasim aceasta grupa, sa ajungem in turul al doilea preliminar si de ce nu sa trecem si de turul doi. Sa iesim inca din primul tur din competitie pentru noi ar fi un esec” a spus internationalul Alexandru Ghiban.

In aceste zile stelistii se afla într-un cantonament la Topliţa, apoi programul de pregătire, va continua cu o serie de meciuri de verificare la Oradea, cu vicecampioana Romaniei.

Steaua a transferat in aceasta vara doi jucatori: internationalul Nicolae Oanta (de la Corona Sportul Studentesc) si un centru grec, in timp ce “stranierii” Jerko Marinic si Marios Kapotsis şi-au prelungit contractele. De remarcat este faptul ca centrul international Mihnea Chioveanu a renuntat la activitatea profesionista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here